0
0

کوسایتیشن و کوکورنس چیست؟

1927 بازدید
کوسایتیشن و کوکورنس چیست

کوسایتیشن به زبان ساده یعنی شما در یک محتوا به عنوان مثال رپورتاژ، به دو دامنه متفاوت لینک دهید. حال می خواهیم به سوال “کاردبرد کوسایتیشن چیست؟” پاسخ دهیم.

مفهوم Co-citation و co-occurrence

گوگل همیشه مخالف لینک سازی در بوده و آن را کلاه سیاه و اسپم می داند، اما در تصور بسیاری از ایرانیان رپورتاژ یک بک لینک کلاه سفید است. نکته مهم این است که بدانید به صورت کلی هر اقدامی برای لینک سازی کلاه سیاه است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با لینک سازی مقاله بک لینک چیست را مطالعه کنید. متخصصان سئو همیشه در حال بروزرسانی اطلاعات خود و روش هایی هستند که لینک سازی آن ها توسط گوگل اسپم نشود.

در این مبارزه هرچه گوگل سختگیر تر می شود، راه حل های کارشناسان سئو هم بروز تر می شود و به دنبال راه هایی می روند که لینک سازی طبیعی باشد. از این رو باید لینک سازی را طبیعی جلوه ندهیم بلکه طبیعی باشیم. یکی از روش های طبیعی بودن رپورتاژ ها استفاده از Co-citation است. در این روش شما به یک سایت دیگر یا به صفحه ای از سایتی دیگر لینک می دهید که با شما ارتباط موضوعی دارد. در این حالت اگر شما به وب سایت خود هم لینک دهید گوگل متوجه این که هردو صفحه لینک گیرنده یک موضوع را داراست می شود.

اما فقط این تکنیک نیست که به ما کمک می کند تکنیک های زیادی در لینک سازی وجود دارد که از بحث ما خارج است. روش دوم استفاده از کوکورنس Co-occurrence است. این دو تکنیک کمی برای ادمین ها و وبمستر ها سخت است، زیرا با پرداخت هزینه اجرای این دو تکنیک برایشان کمی مشکل است. ولی تحت هر شرایطی برای طبیعی بودن لینک سازی شما باید این دو روش انجام شود.

کوسایتیشن چیست؟

کوسایتیشن روشی برای درک بهتر گوگل از محتوای شماست. به صورتی که با لینک دادن به سایتی معتبر و هم حوزه در رپورتاژ، گوگل درک بهتری از حوزه کاری و محتوای شما خواهد داشت. اگر در سایت A محتوای رپورتاژ خود را منتشر کنید و هدف شما این باشد که به صفحه مدنظر خود (سایت B) لینک دهید، در این روش باید لینک دوم را به موضوعی مشابه در سایت C بدهید تا ارتباط موضوعی شما و سایت C برای گوگل آشکار شود.

 

برای مثال اگر شما یک سایت فروشگاهی دارید، که در آن تلفن های همراه می فروشید در رپورتاژ خود می توانید یک بار به دیجی کالا و یک بار به وب سایت خودتان لینک دهید. در این روش گوگل متوجه می شود وبسایت شما و دیجیکالا یک موضوع را دنبال می کند. نکته مهم این است که در این روش سعی کنید به وب سایتی با ارزش بالا لینک دهید.

تکنیک کوسایتیشن

در آموزش های لینک سازی نحوه رپورتاژ نویسی گفته شده است، اما اشاره کوچکی به بحث لینک سازی در رپورتاژ خواهیم کرد. در رپورتاژ نویسی به پاراگرافی که می خواهید در آن لینک دهید دقت کنید. محتوای قبل از آنکرتکست شما و محتوای بعد از آن بسیار مهم است و توسط گوگل مورد بررسی قرار می گیرد. از این رو تلاش کنید کم قبل و بعد از آنکرتکست متنی نزدیک به آنکرتکست بنویسید. هرچه بیشتر به درک گوگل از محتوای خود کمک کنید ارزش محتوای شما بیشتر خواهد شد.

کوکورنس چیست؟

در این مقاله یک نکته را بیان کردیم و آن این بود که، در لینک سازی طبیعی جلوه نکنید بلکه طبیعی باشید. کوکورنس یکی از مواردیست که حتما باید رعایت شود. اگر بسیاری از شما و یا کارفرمایان در هنگام اجرای تکنیک کوسایتیشن کمی دچار شک شدید، این روش را قطعا به سختی می پذیرید. در این روش شما به وبسایت خود هیچگونه لینکی نمی دهید و فقط از برند خود نام می برید.

اگر قرار نیست به وبسایت خود لینک دهیم پس چرا باید این رپورتاژ را منتشر کنیم؟ پاسخ این سوال ساده است. ما تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا طبیعی باشیم. برای انجام فعالیت های طبیعی نیاز به این تکنیک داریم. اگر شرایط رپورتاژ سایت ورزش 3 را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که به شما اجازه لینک دهی را نمی دهد، پس فارغ از قیمت این سایت رپورتاژی که می توانید در آن منتشر کنید مناسب برای این تکنیک است.

تکنیک کوکورنس Co-occurrence

برای اجرای تکنیک کوکورنس باید بدانید دقیقا به چه محتوایی نیاز دارید و هدف از این کار چیست؟ هدف اول ما از این کار طبیعی بودن لینک های دریافتیست. باز برای مثال به دیجی کالا می پردازیم؛ این وبسایت یک برند در سطح ایران است. وبسایت های زیادی در مورد برند ها صحبت می کنند بدون آن که به آن ها لینک دهند. از این رو وبسایت های زیادی در مورد دیجیکالا صحبت کرده و حتی یک لینک به آن نداده اند و گوگل به خوبی نام برند و محتوای شما را درک می کند.

همانطور که در حال حاضر در وب به هر زبانی در مورد سامسونگ و اپل صحبت می شود، در صورتی که لینکی به وبسایت آن ها داده نمی شود. این مورد فارغ از بحث لینک سازی پروسه ای برای تبلیغ و برند سازی شماست. اگر برای این کار از یک محتوای خوب و تیتر های مناسب استفاده کرده باشید کاربران بیشتری محتوای شما در وبسایت های منتشرکننده را مطالعه می کنند و با برند شما آشنا می شوند.

جمع بندی

در تکنیک های کوسایتیشن و کوکورنس محتوای تولیدی بسیار بسیار مهم است و اگر در محتوای آن دقت کافی را نداشته باشید قطعا هزینه شما برای این رپورتاژ ها هدر خواهد رفت. شاید در زمان انجام این تکنیک ها کمی سخت با آن ها کنار بیایید اما در زمان نتیجه گیری متوجه ارزش کار خود خواهید شد. کوسایتیشن Co-citation و کوکورنس Co-occurrence هر دو روش های بروز و مناسب برای لینک سازی شما هستند و از این دو تکنیک فقط برای رپورتاژ ها استفاده نکنید و می توانید در هر سایتی که اقدام به تولید محتوا برای لینک سازی می کنید آن ها را انجام دهید.

حرف آخر ما این که تاکید می کنیم به هیچ وجه طبیعی جلوه نکنید بلکه طبیعی باشید و استفاده از کوکرنس و کوسایتیشن فقط دو تکنیک از چندین تکنیکیست که باید در هنگام لینک سازی مد نظر قرار دهید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=15711
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

2 نظر در مورد کوسایتیشن و کوکورنس چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *