0
0

درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس

2021 بازدید
درگاه پرداخت اینترنتی وردپرس

فهرست

وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است که در ایران نیز این محبوبیت وجود دارد. درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس برای سایت های فروشگاهی بسیار مهم است. پیشنهاد می شود برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله درگاه های پرداخت واسط را مطالعه کنید.

درگاه پرداخت وردپرسی

درگاه پرداخت وردپرس برای سایت های فروشگاهی و خدماتی که از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده می کنند بسیار حائز اهمیت است. این سایت ها نیازمند درگاهی هستند که بتوانند مبلغ مورد نظر را از کاربران دریافت کنند. این درگاه ها باید قطعی های کمی داشته باشند و به راحتی بتوان آن ها را فعال کرد تا افراد بدون دانش تخصصی نیز از آن بهره مند شوند.

درگاه پرداختسقف کارمزد
شپا2500
آقای پرداخت2000
زیبال4000
زرین پال3000
آی دی پی1500
سپرده5000
وندار4000
پارس پال5000
نوینو پی2000
جیبیت2000

در ادامه به این درگاه ها خواهیم پرداخت تا شما با درگاه های پرداخت وردپرس آشنا شوید.

درگاه پرداخت وردپرسی شپا

شپا یک درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت است که قابلیت های متنوعی را در خود جای داده است. شپا نه تنها یک درگاه پرداخت برای ایرانیان داخل ایران است بلکه برای افراد خارج از ایران نیز درگاه مخصوصی را ارائه داده است. شپا خدمات متنوعی را ارائه می دهد که این خدمات شامل درگاه پرداخت ریالی، درگاه پرداخت لینکی و قابلیت استرداد وجه است که با توجه به خدمات مناسبی که ارائه می دهد.

درگاه پرداخت وردپرسی شپا نیز قابلیت تسهیم(درگاه پرداخت اشتراکی)، درگاه لینکی و دارای Qr Code است که کار را برای بسیاری ساده می کند. اگر به دنبال یک درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس هستید. قطعا درگاه شپا با توجه به قابلیت هایی که دارد می تواند یک گزینه عالی باشد، اما باید تعرفه کارمزد آن را هم بررسی کرد.

تعرفه کارمزد درگاه شپا در 45 روز اولیه آن رایگان است و پس از آن 1% تا سقف 2500 تومان دریافت می شود. البته لازم به ذکر است که اگر از شپالینک استفاده کنید کارمزد شما 1% تا سقف 5000 است اما اگر از درگاه پرداخت شخصی آن استفاده کنید کارمزد آن 200 تومان خواهد بود. تعرفه کارمزد دلاری آن توسط کارشناسان مشخص می شود. سایت های بزرگ با تراکنش های بیش از 100 عدد در روز می توانند با تماس با کارشناسان شپا کارمزد دریافتی را کاهش دهند.

اگر به دنبال یک درگاه پرداخت دلاری هستید، شپا قطعا گزینه مناسبی است. اما برای انتخاب یک درگاه پرداخت ریالی انتخاب های زیادی وجود دارد که با احتساب این موارد تصمیم استفاده از شپا بر عهده شماست.

مزایا و معایب درگاه شپا

  • ارائه درگاه دلاری
  • ارائه خدمات متنوع
  • کارمزد منطقی

درگاه وردپرسی آقای پرداخت

آقای پرداخت نیز یک درگاه پرداخت برای وردپرس است. استفاده درگاه مناسب شاید تاثیری در سئو سایت فروشگاهی شما نداشته باشد اما بر تجربه کاربری سایت شما تاثیر زیادی دارد. درگاه آقای پرداخت خدمات مناسبی را ارائه می دهد که این موارد موجب شده آن را به عنوان یک درگاه مناسب برای سایت وردپرسی دانست.

تنوع درگاه های پرداخت آقای پرداخت به شما کمک می کند تا با هر شیوه کسب درآمد بتوانید از آن استفاده کنید. درگاه پرداخت اختصاصی، درگاه پرداخت شخصی، درگاه لینک محصول و قابلیت تسهیم است. قابلیت Qr Code نیز از مواردی است که می تواند کاربردی و مفید باشد.

آقای پرداخت تعرفه مناسبی برای سایت های پذیرنده دارد. 1% تا سقف 2500 تومان که با دریافت نماد الکترونیکی این کارمزد به 0.5% تا سقف 2500 تومان کاهش می یابد. آقای پرداخت در کنار خدمات متنوعی که دارد با ارائه اپلیکیشن اندرویدی خود را در جایگاه یکی از کاملترین درگاه های پرداخت قرار می دهد.

مزایا و معایب درگاه آقای پرداخت

  •  دارای افزونه های سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس
  • دارای انواع درگاه پرداخت شخصی و فروشگاهی و اختصاصی محصول
  • کارمزد کم تا سقف ۲ هزار تومان
  • کاهش کارمزد با قرار دادن نماد آقای پرداخت
  • احتمال تسویه در زمان کمتر
  • دارای اپلیکیشن موبایلی

درگاه پرداخت وردپرسی زیبال

زیبال در لیست درگاه پرداخت برای وردپرس ما یکی از شناخته شده ترین درگاه ها است. زیبال با اعتبار و خدمات مناسبی که ارائه می دهد. زیبال با ارائه خدماتی متنوع مانند کیف پول سعی در بهبود خدمات خود و رقابت با سایر پلتفرم ها را دارد. البته زیبال را می توان ارائه دهنده ای موفق دانست. 

درگاه زیبال دارای قابلیت تسهیم و استرداد وجه است که می تواند برای بسیاری از پذیرندگان مناسب باشد. این قابلیت ها با توجه به پشتیبانی و اعتبار خوب زیبال از آن یک پلتفرم خوب می سازد. لازم به ذکر است که برای داشتن درگاه پرداخت زیبال باید کدرهگیری مالیاتی و نماد الکترونیکی داشته باشید.

تعرفه کارمزد درگاه زیبال در درگاه مستقیم 1% تا سقف 4000 تومان و در درگاه واسط 0.5% تا سقف 4000 تومان است. این مبلغ در مقابل سایر درگاه های پرداخت کمی زیاد به نظر می رسد.

مزایا و معایب درگاه پرداخت زیبال

  • کارمزد بالا
  • خدمات خوب
  • معتبر
  • عدم ارائه اپلیکیشن موبایلی
  • قابلیت تسهیم

درگاه پرداخت وردپرسی زرین پال

اگر با درگاه های واسط آشنا باشید حتما نام زرین پال را شنیده اید. زرین پال یکی از قدیمی ترین درگاه های پرداخت است که خدمات متنوعی را ارائه می کند. زرین پال یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین درگاه های واسط است که برای افراد و نیازمندی های متفاوت درگاه های مختلفی را عرضه کرده است.

درگاه پرداخت برای وردپرس تنها یکی از خدمات زرین پال است و قابلیت هایی همچون تسهیم، درگاه محصول یا زرین لینک، احراز هویت یا عیان، زرین پلاس و استرداد وجه را داراست. لازم به ذکر است که زرین پال با ارائه کارتی به نام زرین کارت، یک خدمت کاملا متفاوت را برای پذیرندگان در نظر گرفته است. زرین کارت عضو شبکه شتاب است.

تعرفه کارمزد زرین پال 1% تا سقف 3000 تومان است و در صورتی که از زرین لینک استفاده کنید این مبلغ معادل 200 تومان خواهد بود. در صورتی که دارنده کارت زرین کارت باشید مبلغ کارمزد شما 0.5% تا سقف 2000 تومان خواهد بود.

مزایا و معایب درگاه زرین پال

  • خدمات متنوع
  • ارائه اپلیکیشن موبایلی
  • کارمزد مناسب
  • اعتبار بالا
  • پشتیبانی خوب

درگاه پرداخت وردپرسی آی دی پی

آی دی پی یکی دیگر از درگاه های پرداخت اینترنتی برای وردپرس است که خدمات مناسب و خوبی را دارد. آی دی پی پیش از ورود به حوزه درگاه های پرداخت در حوزه خدمات بانکی فعالیت می کرد. حال با ورود به این بخش خدماتی را ارائه داده است که به آن اشاره می کنیم.

آی دی ی به عنوان یک درگاه پرداخت برای وردپرس خدماتی مانند، درگاه پرداخت شخصی، فروشگاه محصول و کیف پول الکترونیکی را دارد. همچنان با نصب نرم افزار آی دی پی بر روی گوشی خود اپلیکیشن خدمات بانکی آن را مشاهده می کنید که می توانید از طریق آن به مدیریت پنل درگاه خود دسترسی داشته باشید.

تعرفه درگاه پرداخت شخصی آی دی پی از 700 تا 1500 تومان است که وابسته به هزینه تراکنش کسر می شود. اگر از وب سرویس آی دی پی استفاده کنید مبلغ تراکنش 1 درصد تا سقف 3000 تومان است.

مزایا و معایب درگاه آیدی پی

  • اپلیکیشن موبایلی
  • خدمات مناسب
  • درگاه شخصی
  • فروشگاه بدون داشتن سایت

درگاه پرداخت وردپرسی سپرده

درگاه پرداخت سپرده یکی از درگاه های پرداخت واسط است که برای سایت وردپرسی خود می توانید از ان استفاده کنید. درگاه سپرده نه تنها به عنوان درگاه پرداخت برای وردپرس بلکه برای فریلنسر ها و استریمر ها نیز بسیار کاربردی است. فرآیند دریافت درگاه پرداخت سپرده بسیار ساده و روان است و در مدت زمان کمی می توانید درگاه پرداخت خود را دریافت کنید.

برای سایت های وردپرسی و غیر وردپرسی افزونه های متعددی منتشر شده است و برای هر نوع سیستم مدیریت محتوا می توانید از آن استفاده کنید. تعرفه کارمزد درگاه سپرده 1% تا سقف 5000 تومان است که این مبلغ در مقایسه با سایر رقبا کمی بالا به نظر می رسد.

مزایا و معایب درگاه پرداخت سپرده

  • تنوع درگاه پرداخت
  • ارائه افزونه برای سیستم های مدیریت محتوا
  • امنیت مناسب

درگاه پرداخت وردپرسی وندار

درگاه وندار یکی دیگر از درگاه های پرداخت برای وردپرس است که در این مقاله به آن می پردازیم. پیش از پرداختن به قابلیت های درگاه وندار باید اشاره کرد که این درگاه با بانک آینده همکاری دارد که می تواند موجب افزایش امنیت و اعتبار آن شود.

وندار با ارائه افزونه وردپرسی مناسب این سیستم مدیریت محتواست. البته این پلتفرم برای سایر سیستم های مدیریت محتوا نیز افزونه ارائه کرده است. این درگاه خدمات مناسبی را ارائه داده است که به برخی از آن ها می پردازیم.

درگاه پرداخت وندار به شما اجازه می دهد تا با ساخت یک درگاه شخصی امور مالی شخصی خود را انجام دهید. در کنار این قابلیت شما می توانید از قابلیت سیستم اشتراک وندار استفاده نمایید. این درگاه در کنار سایت های وردپرسی مناسب افراد عادی، فریلنسر ها و اینفلوئنسر ها است.

تعرفه کارمزد درگاه وندار 1% تا سقف 4000 تومان است که این مبلغ در مقایسه با رقبا کمی زیاد به نظر می رسد.

مزایا و معایب درگاه وردپرسی وندار

  • ارائه افزونه های متنوع برای سیستم های مدیریت محتوا
  • کارمزد بالا
  • پنل مناسب
  • معتبر
  • امکانات مناسب

درگاه پرداخت پارس پال

درگاه پرداخت پارس پال یک درگاه پرداخت برای وردپرس با امکانات مناسب است. سادگی پنل و نحوه ثبت نام در آن را می توان از موارد مثبت در این سایت دانست. اگر سئو سایت فروشگاهی شما برای شما مهم باشد، می دانید که رضایت کاربر از سایت چقدر می تواند تاثیر گذار باشد. پارس پال با پایداری و امنیت مناسب می تواند نیاز شما را رفع کند.

پارس پال علاوه بر درگاه مناسب سایت ها، درگاهی شخصی برای فروشگاه های اینترنتی، فریلنسر ها و … معرفی کرده است. متاسفانه درگاه پارس پال کارمزی معادل 1% تا سقف 5000 تومان دارد که کارمزد بالایی به شمار می آید. لازم به ذکر است که در صورتی که کسب و کار بزرگی دارید می توانید با تماس با کارشناسان پارس پال به صورت توافقی کارمزد را کاهش دهید. برای کاربران جدید نیز یک ماه کارمزد دریافت نمی شود.

مزایا و معایب درگاه وردپرسی پارس پال

  • کارمزد بالا
  • 1 ماه کارمزد رایگان
  • رایگان برای خیریه ها
  • ارائه افزونه های متعدد برای سیستم های مدیریت محتوا

درگاه پرداخت وردپرسی نوینو پی

نوینو پی را می توان یکی دیگر از درگاه های خوب واسط نام برد. یک درگاه پرداخت برای وردپرس با امکانات خوب و مناسب که پیشنهاد می شود حتما آن را بررسی کنید. خدمات متنوع نوینو پی می تواند شما را مجاب به استفاده از آن کند اما کارمزد آن نیز مانند خدمات آن مناسب است؟

در نوینو پی شما می توانید در کنار دریافت درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت وردپرس خود درگاه شخصی، درگاه تسهیم، درگاه مستقیم و همراه پرداخت داشته باشید. پنل کامل و ساده این پلتفرم می تواند در کنار خدمات مناسب نوینو پی را به یک درگاه کامل تبدیل می کند. تعرفه کارمزد درگاه نوینو 1% تا سقف 2000 تومان است که مبلغ مناسبی به شمار می آید.

با توجه به امکانات و تعرفه کارمزد نوینو پی در صورتی که پشتیبانی خوبی داشته باشد قطعا یک انتخاب خوب به شمار خواهد آمد.

مزایا و معایب درگاه وردپرسی نوینو پی

  • کارمزد مناسب
  • خدمات متنوع
  • ارائه افزونه های متعدد برای سیستم های مدیریت محتوا
  • پنل کاربری خوب

درگاه پرداخت وردپرسی جیبیت

جیبیت یکی از درگاه های پرداختی است که سایت ها و کسب و کار های زیادی از خدمات آن استفاده می کنند. این درگاه با ارائه خدماتی مانند سیستم اهراز حویت بیزینس های زیادی را به سمت خود کشیده است. درگاه پرداخت جیبیت نیز یکی از مطمئن ترین درگاه های پرداخت است که می توانید از آن استفاده نمایید.

با توجه به این که این سایت خدمات مناسبی را ارائه می دهد اما تعرفه کارمزد بالای آن نیز می تواند شما را منصرف کند. تعرفه کارمزد جیبیت 1% تا سقف 5000 تومان است. اما برای کسب و کار های بزرگی که بیش از 200 تراکنش در روز دارند این مبلغ قابل کاهش است که می توانید با  کارشناسان جیبیت ارتباط بگیرید.

از این رو جیبیت را مناسب برای کسب و کار های بزرگ می دانیم.

مزایا و معایب درگاه وردپرسی جیبیت

  • انتشار افزونه تنها برای وردپرس
  • مناسب برای کسب و کار های بزرگ
  • کارمزد بالا
  • ایمن و مطمئن

آموزش ساخت درگاه پرداخت در وردپرس

بهترین افزونه درگاه پرداخت وردپرس

بهترین افزونه درگاه پرداخت وردپرس را نمی توان انتخاب کرد چرا که هر افزونه نیاز کسب و کار خاصی را رفع می کند. اما چندی از این افزونه ها و درگاه های کیفیت بیشتری دارند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

درگاه پرداخت پارسیان برای وردپرس

افزونه درگاه پرداخت پارسیان وردپرس یکی از بهترین افزونه های برای وبسایت وردپرسی شما است. این افزونه از این رو پیشنهاد می شود که درگاه بانک پارسیان یکی از درگاه های خوب مستقیم به شمار می آید.

درگاه پرداخت ملت برای وردپرس

درگاه پرداخت ملت نیز یکی دیگر از درگاه های مناسب و مطمئن است که سایت های زیادی از آن استفاده می کنند. افزونه این درگاه نیز طراحی شده که می توانید آن را دانلود و نصب کنید.

افزونه جامع درگاه پرداخت دومینو پی

افزونه جامع دومینو پی یک افزونه پرداخت است که درگاه های مختلفی مانند زرین پال، نکست پی، پارسیان، ملت و … را پشتیبانی می کند.

افزونه های زرین پال، آقای پرداخت و زیبال

درگاه های آقای پرداخت، زیبال و زرین پال از درگاه های خوب واسط هستند که با مراجعه به قسمت های بالا می توانید افزونه آن ها را دانلود کنید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=18813
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.