0
0

چگونه سرعت سایت وردپرس را افزایش دهیم؟

766 بازدید
افزایش سرعت سایت وردپرس با پاراگراف

سایت های وردپرسی به دلیل استفاده از قالب و افزونه های آماده ممکن است سنگین باشند و کند بارگذاری شوند. قصد داریم بهترین روش ها برای افزایش سرعت سایت وردپرس را بیان کنیم.

افزایش سرعت سایت وردپرس

انتخاب هاست و سرور مناسب برای افزایش سرعت سایت وردپرس

سایت شما در چه فضایی قرار گرفته است؟ برای میزبانی سایت شما سرویس های مختلفی مانند هاست اشتراکی، هاست ابری، سرور اختصاصی، سرور مجازی و سرور ابری وجود دارد. هرکدام قابلیت ها و قیمت های مختلفی دارند که بر اساس بودجه و نیازتان باید از بین این موارد انتخاب کنید. اما انتخاب یک فضای میزبانی درست نقش مهمی در سرعت بارگذاری سایت وردپرسی شما دارد.

طبیعتا استفاده از یک هاست اقتصادی نمی تواند برای یک سایت فروشگاهی مناسب باشد و قطعا با کندی و قطعی های زیادی رو به رو می شود. پس باید از فضای میزبانی مناسب استفاده کرد. اگر سایت شخصی دارید می توانید از هاست های اقتصادی هم استفاده کنید.

پیش از طراحی سایت و خرید هاست و سرور حتما با یک کارشناس مشورت کنید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

سرویس مناسب سایت های شخصی —-> هاست اقتصادی

محتوا مرتبط: بهترین هاست اقتصادی

سرویس مناسب سایت های شرکتی، فروشگاهی، مجله ای و کوچک —> هاست های اشتراکی

محتوا مرتبط: بهترین شرکت های هاستینگ ایران

سرویس مناسب سایت هایی بزرگتر و فایل های زیاد —> سرور مجازی

محتوا مرتبط: بهترین سرور مجازی

سرویس مناسب استارتاپ ها و کسب و کار های بزرگ —> سرور اختصاصی

محتوا مرتبط: بهترین سرور اختصاصی

انتخاب قالب مناسب برای افزایش سرعت سایت وردپرس

قالب ها یکی از اصلی ترین دلایل کندی سایت هستند. هر کدام از این قالب ها بر اساس دانش برنامه نویس نوشته شده اند و برخی ممکن است دانش بروز و مناسبی نداشته باشند و صرفا قصد درآمد زایی از فروش این قالب ها را داشته باشند. اما راهکاری هست تا پیش از خرید از سرعت قالب اطلاعاتی بدست بیاوریم؟ پاسخ اصلی، خیر است اما به صورت تخمینی می توان متوجه شد.

قالب های خارجی به طور معمول از کد های Css کمتری استفاده می کنند. کدهای css و javascript کمتر یعنی سرعت بهتر! البته اگر کدنویسی به صورت درست انجام شود این مشکلات رفع می شود. قالب های ایرانی و پر امکاناتی وجود دارد که با وجود کد های css زیاد سرعت قابل قبولی دارند. به طور کلی می توانید قالب های ساده را پرسرعت تر در نظر داشته باشید.

پیش از خرید قالب نظرات آن را بخوانید و از سایرین در مورد آن تحقیق کنید. پیشنهاد می شود از قالب های پرفروش و معتبر خریداری کنید. لازم به ذکر است کع قالب وودمارت با وجود اینکه یکی از پرفروش ترین قالب های وردپرس است بسیار قالب سنگینی است؛ اما با بهینه سازی درست و اصولی می توان سرعت بارگذاری آن را افزایش داد.

استفاده از ویرایشگر مناسب برای افزایش سرعت سایت وردپرس

ویرایشگر های وردپرس در حال حاضر ساده ترین راه برای طراحی سایت است و همین باعث شده تا بسیاری از این ویرایشگر ها برای سایت خود استفاده کنند. محبوب ترین ویرایشگر های وردپرس المنتور و ویژوال کامپوزر هستند که بهترین قالب ها از این دو ویرایشگر استفاده می کنند. البته تیم توسعه المنتور ادعا می کند که المنتور یک سایت ساز است که ادعای بی جایی نیست.

این صفحه سازها گاها باعث سنگین شدن صفحات می شوند(البته در حال حاضر بسیار سبک تر شده اند). مدیریت بهتر المان ها و استفاده کمتر از این صفحه ساز ها می تواند در افزایش سرعت سایت وردپرس شما تاثیر گذار باشد. تیم توسعه دهنده وردپرس برای رقابت با المنتور و ویژوال کامپوزر یک ویرایشگر بلوک (گوتنبرگ) معرفی کرده اند که نسبت به دو ویرایشگر مطرح سبک تر است.

پیشنهاد می شود صفحات خود را با این ویرایشگر طراحی کنید تا سرعت بهتری را تجربه کنید. برای کاربرد بیشتر گوتنبرگ می توانید با نصب بهترین افزونه های گوتنبرگ تعداد المان های آن را افزایش دهید. ما در آکادمی پاراگراف دوره ای برای طراحی سایت با گوتنبرگ تهیه کرده ایم که می توانید آشنایی بیشتر آن را تهیه فرمایید.

بهینه سازی تصاویر و ویدئو برای افزایش سرعت سایت وردپرس

تصاویر و ویدئو ها هم از مواردی هستند که می توانند بر روی سرعت سایت تاثیر بگذارند. افزونه های زیادی برای بهینه سازی تصاویر وجود دارد اما ما هیچکدام از آن ها را پیشنهاد نمی کنیم. برای بهبود سرعت صفحات، تصاویر را با فرمت Webp بارگذاری کنید. این فرمت، فرمت پیشنهادی گوگل است. حجم تصاویر را زیر 200 کیلوبایت در نظر بگیرید. برای آشنایی بیشتر می توانید مقاله سئو تصاویر و مقاله بهترین سایز عکس برای سایت مطالعه کنید. حتما برای لود تصاویر از lazy load یا لود تنبل استفاده کنید.

ویدئو ها هم در سرعت تاثیر گذار هستند. اما محل بارگذاری ویدئو مهم و تاثیر گذار است. در یک سایت پر بازدید زمانی که تعداد زیادی از کاربران بخواهند یک ویدئو را همزمان مشاهده کنند سایت ممکن است با کندی مواجه شود. برای رفع این موضوع باید ویدئو را در هاست دانلود یا سایت هایی مانند یوتیوب و آپارات قرار دهید.

افزونه های بهینه سازی سایت

اگر به دنبال بهینه سازی سایتتان باشید و از افراد زیادی نام افزونه را بپرسید اغلب لایت اسپید و وردپرس راکت را پیشنهاد می دهند. لایت اسپید یک افزونه رایگان مناسب وب سرور لایت اسپید است. با نصب این افزونه ست کردن درست تنظیمات می توانید سرعت سایت خود را افزایش دهید.

افزونه وردپرس راکت که استفاده بیشتری دارد به صورت پولی عرضه می شود و باید حتما آن را خریداری کنید. در طول پروژه هایی که داشتیم افزونه وردپرس راکت از باگ کمتری برخوردار بوده عملکرد مناسب تری داشته. بزودی آموزش تنظیمات درست هردو افزونه کش وردپرس را در سایت قرار خواهیم داد.

افزونه های قطع دسترسی

دو افزونه دیگر که می تواند به شما در روند افزایش سرعت سایت کمک کند، افزونه های قطع دسترسی در وردپرس است. این افزونه ها با قطع دسترسی سایر افزونه ها سرعت سایت را افزایش می دهند. در ادامه این دو افزونه را معرفی می کنیم.

افزونه اول DPPP یا deactivate plugin per pages است که به شما اجازه می دهد تا دسترسی هر افزونه را برای صفحات مختلف ببندید. اگر در یک صفحه به طور مثال افزونه ای لود شود که در آن صفحه نیازی به آن نباشد می توان با قطع دسترسی ان سرعت صفحه را بهبود بخشید.

افزونه دوم Perfmatters است که عملکرد متفاوتی نسبت به DPPP دارد. این افزونه به شما این امکان را می دهد که منابع، قسمت ها و اسکریپت های متفاوت را ببندید. پیشنهاد می کنیم در کنار افزونه وردپرس راکت یا لایت اسپید از این افزونه ها استفاده نمایید.

روش های دیگر برای افزایش سرعت سایت وردپرس

غیر فعال سازی افزونه ها

تعدد افزونه ها می تواند باعث کندی و مشکلات امنیتی شود، از این رو قالب های معتبر و خوب کمتر از افزونه استفاده می کنند تا قالب سبک تر باشد. در صورتی تعداد زیادی افزونه روی سایت وردپرسی خود دارید که اهمیت زیادی ندارند پیشنهاد ما به شما غیر فعال سازی و حذف آن هاست.

پیشنهاد می کنیم از افزونه های کمتری استفاده کنید چراکه سرعت سایت شما شرایط بهتری خواهد داشت و با تداخل کمتری هم رو به رو می شوید.

بروز نگه داشتن قالب، وردپرس و افزونه ها

بروزرسانی قالب ها و افزونه ها این فرصت را به شما می دهد تا شرایط بهتری را تجربه کنید. ممکن است با بروزرسانی افزونه کد های بهینه تری دریافت کند و سبک تر باشد. امکان دارد با بروزرسانی ووکامرس و وردپرس برخی اسکریپت ها تغییر کند و بروزرسانی قالب ها و افزونه ها هماهنگی را افزایش می دهد تا سایت با مشکلی رو به رو نشود.

بررسی درخواست های سایت

ریکوئست ها و درخواست های سایت به سمت سرور را حتما بررسی کنید. ممکن است یک درخواست به سمت سرور به دلیل عدم دریافت پاسخ با مشکل رو به رو شود و باعث عدم بارگذاری سایت شود. برای بررسی این موارد وارد سایت شوید، در مرورگر کروم، اج مایکروسافت و فایرفاکس گزینه inspect، در مرورگر اپرا inspect element را کلیک کنید. سپس وارد بخش network شوید و صفحه را با f5 مجدد بارگذاری کنید تا درخواست ها را بررسی کنید.

در این بخش می توانید ببینید کدام موارد بارگذاری سنگینی دارند و کدام درخواست ها با مشکل رو به رو هستند.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=22147
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد چگونه سرعت سایت وردپرس را افزایش دهیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.