0
0

دوپلیکیت کانتنت یا محتوای تکراری چیست؟

1783 بازدید
محتوای تکراری

در سئو یکی از مهمترین مسائلی که همه ما با آن دست و پنجه نرم می کنیم محتواست. به قول آقای بیل گیتس محتوا پادشاه است. اما همین محتوا گاها کار دست سایت ها و سئو کار ها می دهد، که مجبور به صرف زمان زیادی برای رفع ایرادات هستند.

محتوای تکراری (duplicate content) چیست؟

محتوای تکراری به محتوایی گفته می شود که در سایت بیش از یک بار منتشر شود. در این حالت خزنده های موتور های جستجو در انتخاب محتوای اصلی و نمایش آن در گوگل دچار سردرگمی می شوند. این سردرگمی باعث ایجاد کنیبالیزیشن در صفحه نتایج گوگل می شود. محتوای تکراری در سئو یکی از مسائل مهمی است که حتما باید به آن توجه کنید و از ایجاد آن جلوگیری به عمل آورید.

محتوای تکراری یا داپلیکیت کانتنت در این مقاله منظور کپی کردن از سایر سایت های نیست. منظور از تکرار یک محتوا این است که شما در مورد یک کیوورد یا یک موضوع بیش از یک محتوا ایجاد و منتشر کنید. انتشار دو یا چند مقاله مشابه هم باعث افت رتبه در کلمه کلیدی خواهد شد یا از پیشرفت آن کلمه کلیدی جلوگیری خواهد کرد.

در باور بسیاری duplicate content منتشر کردن بیش از یک بار یک محتواست در صورتی که ممکن است شما محتوای متفاوت و فقط نزدیک بهم منتشر کنید، اما با جستجو در یک کلمه کلیدی دو صفحه از سایت شما برای آن وجود داشته باشد.

آیا محتوای تکراری یا دوپلیکیت کانتنت برای سئو مضر است؟

برای پاسخ به این سوال کافیست یک کلمه گفته شود. بله. محتوای تکراری برای سئو یک امر منفی به شمار می آید و به سرعت برای رفع این موضوع باید تلاش کرد.

چگونه محتوای تکراری یا دوپلیکیت کانتنت را تشخیص دهیم؟

برای تشخیص محتوای تکراری کار ساده ای در پیش داریم. اولین راه این است که شما با جستجو کلمات کلیدی خود نتایج را بررسی کنید اگر صفحات شما در رقابت با یکدیگر بودند بررسی نمایید که آیا محتوا نیز تکراری است یا فقط گوگل به اشتباه هردو صفحه را نمایش می دهد. در روش دوم شما از طریق محتوای سایت خود باید بررسی کنید که برای کلمات کلیدی خود محتوای تکراری نوشته شده است یا خیر. در صورتی که محتوای تکراری در سایت خود داشتید باید از روش های زیر برای رفع این اتفاق استفاده نمایید.

روش های رفع محتوای تکراری

برای رفع محتوا تکراری می بایست ابتدا آن را شناسایی کنید. پس از شناسایی در صورتی که در مورد یک موضوع دوبار محتوا نوشته بودید، یکی را حذف و اطلاعات متفاوت آن را در دیگری وارد کنید. پس از وارد کردن محتوای آن در محتوای دیگر و حذف محتوای مذکور آن را بر روی صفحه مورد مقصد ریدایرکت کنید.

روش دوم زمانی استفاده می شود که محتوای دوم کمی متفاوت است. در این روش اگر محتوای شما کمی تفاوت داشت می توانید محتوا را به گونه ای ویرایش کنید که کلمه کلیدی اصلی و مترادف های آن تغییر کند تا دو محتوا با کلمات کلیدی متفاوت داشته باشید.

روش سوم زمانی انجام می شود که دو صفحه با یک کلمه کلیدی دارید اما یکی از آن ها نیازی به نمایش در گوگل ندارد. در این روش صفحه دوم را از چشم ربات های گوگل حذف می کنیم. این حالت Noindex نام دارد که از طریق افزونه رنک مث نیز امکان پذیر است.

در روش چهارم شما می توانید از تگ کنونیکال استفاده کنید. اگر دو صفحه با یک کلمه کلیدی دارید یکی از پیشنهاد ها برای رفع نمایش دو محتوا در گوگل کنونیکال است. با استفاده از تگ کنونیکال شما به گوگل صفحه مدنظر خود را پیشنهاد می دهید. اما صرفا گوگل به کنش شما واکنش نشان نمی دهد. گوگل از بین دو صفحه، صفحه ای که خود صلاح میبیند نمایش می دهد.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=16297
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد دوپلیکیت کانتنت یا محتوای تکراری چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.