0
0

چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

1456 بازدید
رپورتاژ آگهی

رپورتاژ نویسی در تصور ما کاری ساده و پیش پا افتاده است اما در واقعیت اینگونه نیست و کاری زمان بر و دقیق است. در این مقاله به تکنیک های رپورتاژ نویسی میپردازیم.

رپورتاژ نویسی

برای نوشتن یک محتوای خوب و انتشار آن در سایت های منتشر کننده محتوا، نه تنها باید اصول سئو را بلد بود بلکه باید نگارش و اصول لینک سازی را نیز در نظر گرفت. بسیاری یک محتوای پیش پا افتاده را آماده کرده و سه لینک در آن قرار میدهند و به سایت منتشر کننده میدهند. اما بیایید این روش را به کلی فراموش کنیم و قدم به قدم اصول یک رپورتاژ را با هم بررسی کنیم.

در بحث لینک سازی یا بک لینک طبیعی بودن لینک سازی اولین موردیست که باید در نظر گرفت. پس باید لینک و متن محتوای ما طبیعی و با ارزش باشد. یکی از روش های طبیعی بودن محتوای ما تازگی و یونیک بودن آن است. به هیچ عنوان از متن تکراری استفاده نکنید.

اصول نگارش رپورتاژ (نحوه رپورتاژ نویسی)

در اصول نگارش رپورتاژ لینک هایی که به سایت خود قرار است بدهید را مشخص کنید. اگر وبسایت نشر دهنده خبری بود باید محتوای خود را به صورتی بنویسید که خواننده متوجه محتوای تبلیغاتی نشود و تصور کند یک محتوای خبری را مطالعه میکند. این اتفاق باعث میشود خواننده با متن ارتباط بهتری بگیرد و بر روی آنکر تکست ها کلیک کند.

حال تصور کنید سایت نشر دهنده یک وبسایت سبک زندگی است. در این حالت شما باید متن خود را به گونه ای بنویسید که کاربر و متن با هم ارتباط برقرار کنند. در این سایت لزومی نیست از کلمات رسمی و سنگین استفاده کنید و هر چه ساده تر با کاربر ارتباط بگیرید متن شما بیشتر دیده می شود.

یکی از موارد مهم این است که بسیاری برای متن آگهی خود بدون عکس و تیتر متن خود را ارسال میکنند در صورتی که متن رپورتاژ شما باید کاملا طبیعی و سئو شده باشد. از تصاویر در متون خود استفاده کنید و همچنین از تیتر های دو و سه برای انتشار محتوایی بهتر و با ارزش تر که هم برای گوگل و هم برای کاربران جذاب باشد.

مزایای رپورتاژ

در مورد تاثیر و اهمیت لینک سازی در دو مقاله سئو خارجی و بک لینک صحبت کرده ایم، اما یکی از مهم ترین و با کیفیت ترین لینک ها را از رپورتاژ ها میتوان دریافت کرد. سایت ها به دلیل داشتن کاربر و همچنین فعالیت مناسب میتوانند نه تنها لینک با کیفیت به سایت شما بدهند بلکه کاربرانی را به سایت شما هدایت کنند؛ از این رو پروسه تولید و نگارش محتوای رپورتاژ را ساده نگیرید.

مزیت دومی که می توان به آن اشاره کرد، تبلیغات است. تبلیغات نقش پررنگی در دیجیتال مارکتینگ دارد و رپورتاژ می تواند یکی از روش های مناسب برای وبسایت و تبلیغات باشد. در رپورتاژ از تیتر های جذاب استفاده کنید و از نام برند خود در متن رپورتاژ استفاده کنید.

مزیت سوم مربوط به برندینگ است. استفاده از این روش باعث به خاطر سپردن نام شما توسط کاربران می شود. سعی کنید در قسمتی که اطلاعات زیادی به کاربران می دهید از نام برند خود استفاده کنید. در کنار آن در هنگام لینکسازی نیز از روش کیوورد + نام برند استفاده کنید.

انواع رپورتاژ

رپورتاژ ها در دو مدل تولید و انتشار داده می شوند. یکی از کاربرد های رپورتاژ برای لینک دهی و سئو است، که بسیاری از سایت ها و کسب و کار ها برای افزایش بازدهی وب سایت خود از این نوع رپورتاژ ها استفاده می کنند. نوع لینک دهی در رپورتاژ ها یکی از مهمترین مسائلیست که باید در هنگام رپورتاژ نویسی به ان توجه کنید.

نوع دوم رپورتاژ تبلیغاتی است. وبسایت ورزش سه به عنوان مثال به شما اجازه دریافت لینک نمیدهد و رپورتاژ شما تنها به عنوان یک مطلب تبلیغاتی بارگذاری و منتشر می شود. در این روش هدف از رپورتاژ برای برندینگ و تبلیغات است که در صورتی که بتوانید یک رپورتاژ عالی بنویسید می توانید بازدهی خوبی از آن دریافت کنید.

تکنیک های رپورتاژ نویسی

رپرورتاژنویسی خود یک تخصص است. تکنیک هایی در مورد رپورتاژ نویسی وجود دارد که ارزش آن را افزایش می دهد و می خواهیم به آن ها اشاره کنیم. اولین نکته این است که محتوای شما طبیعی و یونیک باشد. استفاده از محتوای کپی و بدون دقت ارزش کار شما را کاهش می دهد. در زمان تولید محتوا برای تبلیغات و لینک سازی تصور کنیم که برای وبسایت خود قرار است محتوا را منتشر کنیم. محتوایی دقیق و نو، محتوایی با کیفیت با تصاویر خوب، محتوایی جذاب و در آخر محتوایی سئو شده.

نکته بسیار مهم بسیار مهم این است، که در وبسایت هایی با موضوعات مشابه اقدام به انتشار محتوای خود کنید. اگر یک متخصص قلب، متخصصی دیگر را معرفی کند قطعا شما به دلیل دانش و شناخت آن در پزشکی اعتبار و ارزشی بیشتری برای حرف او قائل می شوید تا یک مکانیکی که به شما متخصص قلب معرفی کرده است. همچنین این موضوع در افراد با اعتبار هم صدق می کند. اگر فردی که در نزدیکی شماست اعتبار زیادی داشته باشد و فردی را به شما معرفی کند مطابق مثال قبل برای آن ارزش قائل می شوید.

تکنیک سوم آن استفاده از نام برند است. برند شما باید در طول محتوا استفاده شده باشد و حتی با نام برند خود به صفحه ای که قرار است لینک دریافت کند، لینک دهید. استفاده از نام برند در محتوا برای تبلیغات و برندینگ شما یک امتیاز محسوب می شود و خواننده با نام برند شما آشنا خواهد شد.

استفاده از تیتر های مناسب تاثیر گذاری بسیاری زیادی در تولید محتوای رپورتاژ دارد. اگر محتوای تبلیغاتی شما در وب سایت خبری منتشر می شود باید تیتر ها موضوع شما خبری باشد. تصور کنید محصول شما یک تلفن همراه است. برای انتشار یک محتوای تبلیغاتی باید ابتدا وب سایت هدف آنالیز شود و دوم نسبت یه موضوع سایت یک موضوع و تیتر مناسب انتخاب کرد. پس از انتخاب این دو 100 کلمه ابتدایی را جذاب و کاملا خبری می نویسیم. به هیچ عنوان از تیتر های ساده برای سایت های خبری استفاده نکنید.

تکنیک های کوسایتیشن و کوکورنس در رپورتاژ نویسی

در رپورتاژ نویسی روش ها و فعالیت های زیادی برای تاثیر بیشتر و طبیعی بودن آن انجام می دهیم. تکنیک های نام برده شده با هدف افزایش کیفیت و طبیعی سازی آن ها اجرا می شود. تکنیک کوسایتیشن به گوگل در درک بهتر سایت ما و همچنین طبیعی سازی رپورتاژ کمک می کند.

تکنیک کواوکرونس co-occurence با هدف برندینگ اجرا می شود.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=15637
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.