0
0

سئو سایت فروشگاهی

3078 بازدید
سئو سایت فروشگاهی

سایت های فروشگاهی روز به روز در حال افزایش هستند و کسانی میتوانند در این بازار به درآمد برسند که سئو را یک مسئله جدی در نظر گیرند. اما سئو سایت فروشگاهی کمی متفاوت تر از سایر سایت هاست و باید به آن دقت بیشتری داشت.

چگونه سایت فروشگاهی را سئو کنیم؟

نحوه سئو سایت فروشگاهی کمی متفاوت از سایت های شرکتی و آموزشی است. در یک وب سایت فروشگاهی مهم ترین نکته بهینه سازی سایت است. بهینه سازی سایت از نظر سرعت مربوط به سئو تکنیکال است اما این مورد در وبسایت های فروشگاهی بسیار مهم است و علت آن بالا بودن تعداد تصاویر موجود در صفحات است. معمولا سایت های فروشگاهی کمی سنگین هستند و گاها خیلی از وبسایت ها ناچار به کنار آمدن با این موضوع می شوند. بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران دیجی کالا هم در وب سایت های آنالیز سرعت نمره مناسبی کسب نمی کند.

پس یکی از مهمترین نکات در بحث سئو فروشگاهی سئو تکنیکال وب سایت شماست. بهینه سازی کد های سایت، بهینه سازی ریکوئست های سایت، بهینه سازی صفحات و بهینه سازی تصاویر را در اولویت قرار دهید. اگر وبسایت شما یک وب سایت وردپرسی است در انتخاب قالب بسیار دقت کنید. کد های قالب شما باید به صورت بهینه نوشته شده باشد تا در زمان کمتری سایت شما به کاربر نمایش داده شود. افزونه ها و راه های زیادی برای بهینه سازی سایت های وردپرسی وجود دارد که در مقاله سئو تکنیکال به آن ها اشاره شده است.

در کنار سئو تکنیکال خود به سئو داخلی سایت فروشگاهی خود اهمیت دهید. سئو داخلی سایت شما مربوط به محتوا و کلمات کلیدی است که در صورت عدم دقت در آن تمام زحمات شما نادید گرفته میشود.

ساختار آدرس در سئو سایت فروشگاهی

در وبسایت های فروشگاهی ساختار سایت همانند وبسایت های دیگر است و تفاوتی ندارد. شما هنگام ساخت هر صفحه باید این نکته را مورد بررسی قرار دهید که آدرس صفحات به گونه ای باشد که ابتدا دسته و بعد آدرس یونیک صفحه شما قرار گیرد. برای مثال اگر محصول شما در یک دسته قرار داشته باشد لینک صفحه به این شکل باشد.

test.com/apple/iphonex

در صورتی که دسته های شما به عنوان دسته های مادر و فرزند باشند باید در آدرس صفحه قرار داشته باشند.

test.com/phone/apple/iphonex

در آدرس صفحه از حروف کوچک و علامت – استفاده کنید و سعی کنید کلمه کلیدی را در آدرس جای دهید. یک نکته که بسیاری از افراد درگیر آن هستند استفاده از آدرس فارسی یا انگلیسی است. به دو مثال زیر توجه کنید.

paaragraph.com/seo/keyword

paaragraph.com/seo/کلمه-کلیدی

گوگل درک مناسبی از فارسی دارد و به راحتی میتواند آدرس دوم را بررسی کند اما فارسی مشکلاتی مانند به اشتراک گذاری دارد. اگر شما لینک دوم را به اشتراک بگذارید متوجه مشکل آن میشوید. این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت است زیرا که بررسی را ورود کاربران از شبکه های اجتماعی را سخت میکند. پس برای عدم بهم ریختگی در آدرس صفحه سعی در استفاده از آدرس انگلیسی کنید. استفاده از آدرس به انگلیسی و فارسی تاثیری بر سئو سایت شما ندارد.

بهینه سازی تصاویر در سایت های فروشگاهی

در سایت های فروشگاهی به دلیل وجود ویدئو، عکس های متعدد و ساختار سایت، زمان بارگذاری کمی زیاد است. از این رو باید سایت های فروشگاهی به درستی بهینه شوند. سایت جی تی متریکس که یک وبسایت برای بررسی سرعت بارگذاری وبسایت شماست یک پلتفرم مناسب برای آنالیز تصاویر شما هم هست.

فشرده سازی تصاویر برای فروشگاه اینترنتی

حجم تصاویر در سئو فروشگاه های اینترنتی بسیار مهم است. عکس ها باعث رشد فروش شما میشوند. قطعا تصاویر بیشتر از یک محصول به انتخاب خرید کمک بیشتری میکند پس میتواند یک ویژگی مناسب برای سایت شما باشد. با افزایش تعداد تصاویر در وبسایت سرعت بارگذاری دچار مشکل میشود اما برای این کار چند راه حل وجود دارد که در مقاله ای به صورت جداگانه به آن میپردازیم. فشرده سازی تصاویر به گونه ای که کیفیت آن دچار مشکل نشود میتوانید برای وبسایت بسیار مناسب باشد. در سلیقه ما ایرانی ها ظاهر مورد توجه قرار میگیرد. دو نمونه از فروشگاه ها را در زیر میبینید.

دو تصویر بالا مربوط به فروشگاه های اینترنتی است. تصویر اول فروشگاه آمازون و تصویر دوم فروشگاه دیجیکالاست که به طور واضح وبسایت آمازون ساده تر است. اگر هردو سایت را در جی تی متریکس وارد کنید به راحتی قابل مشاهده است که سایت دیجیکالا کمی سنگین تر است. البته وبسایت دیجیکالا بیشتر مورد پسند ایرانی ها قرار دارد. یکی از مهمترین دلایل لود دیر دیجی کالا تعداد زیاد عکس های آن است که میتوانید توسط فتوشاپ و سایت های فشرده سازی حجم تصاویر خود را کم کنید.

فرمت تصاویر هم در حجم آن ها تاثیر گذار هستند. تصاویر PNG با توجه به اینکه جزئیات بیشتری را ذخیره میکند حجم بیشتری نسبت به JPG دارد. اما یکی از مزایای تصاویر PNG ترنسپرت بودن آنهاست که گاها ناچار به استفاده از این فرمت میشویم. یک فرمت جدید که توسط گوگل معرفی شده فرمت Webp است که برای تصاویر وبسایت استفاده شود. در سایت دولوپر گوگل میتوانید مقایسه آن را ببینید. این فرمت توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس پشتیبانی نمیشود و باید از افزونه ای که برای این امر طراحی شده استفاده کرد. یک مورد دیگر اینکه این فرمت اینکه در کامپیوتر های شرکت اپل نمایش داده نمیشود.

بهینه سازی تصاویر، حفظ کیفیت آن، عدم کپی بودن تصاویر و کاربردی بودن تصاویر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سئو سایت فروشگاهی تاثیر گذار است. تصاویر را جدی گرفته و از آن به سادگی عبور نکنید.

دسته ها در سئو فروشگاه اینترنتی

در سایت های فروشگاهی یکی از مهمترین مسائل دسته های هستند. دسته ها باید به درستی انتخاب شوند تا ساختار مناسبی در سایت ایجاد کنند. برای مثال موبایل های سامسونگ در زیر دسته موبایل قرار میگیرد. این دسته ها به طور مستقیم بر سئو سایت تاثیر میگذارند. هنگامی که شما قصد کسب جایگاه در واژه “موبایل سامسونگ” دارید باید دسته مربوط به موبایل های سامسونگ را بهینه کنید تا در این صفحه جایگاهی مناسب کسب کنید. اگر با جستجو در گوگل به صفحات زیر دسته برخورد کردید بدانید به درستی مراحل سئو را سپری نکردید. میتوانید قبل از اضافه کردن محصولات دسته مورد نظر را ایجاد کنید تا توسط گوگل ایندکس شود و به مشکل برخورد نکنید.

برای بهینه سازی دسته در سئو سایت فروشگاهی می توانید از متن و یا بک لینک استفاده کنید. بک لینک و رپورتاژ میتواند دسته اصلی شما را به عنوان صفحه اصلی آن کلید واژه به گوگل معرفی کند. روش هایی مانند تگ کنونیکال نیز مؤثر است. یک نکته مهم اینکه صفحات دسته بندی شما به دلیل تکرار باید به صورت کنونیکال قرار گیرد تا گوگل صفحه اول آن را مورد بررسی قرار دهد.

سرعت بارگذاری صفحات سایت

سرعت بارگذاری سایت چه در سایت های فروشگاهی و چه در سایت های دیگر حائز اهمیت است اما در وبسایت های فروشگاهی کمی قضیه جدی تر است به دلیل وجود تصاویر بیشتر و همچنین رقابت بالاتر که کار را برای تمام وبسایت ها دشوار میکند. در مورد بهینه سازی تصاویر صحبت شد اما همه چیز فقط به بهینه سازی تصاویر محدود نمیشود. کد ها باید بهینه و همه قسمت های سایت تست شوند. یکی از راه های بررسی سرعت بارگذاری سایت، وبسایت جی تی متریکس است که سرعت بارگذاری وبسایت شما را می سنجد. از این ابزار برای تست سرعت سایت خود استفاده کنید.

نحوه سئو سایت های فروشگاهی

سئو سایت های فروشگاهی در حالت عادی هم سخت تر از سایت هاش مقاله ای و شرکتیست و در این سایت ها سئو خارجی بیش از سایر سایت ها خود را نشان میدهند. سئو داخلی خود را تا حد قابل قبول رعایت کنید و بیش از آن به مباحث فنی و لینک سازی و برندینگ سایت خود توجه کنید.

ابتدا سایت خود را از نظر فنی مورد بررسی قرار دهید تا ایراداتی نداشته باشد. این ایرادات شامل موارد زیر است:

  1. سرعت بارگذاری سایت
  2. دسته ها
  3. UX
  4. اطلاعات تماس
  5. ریسپانسیو بودن سایت

با بررسی سئو فنی سایت و موارد بالا حال میتوانید به سئو داخلی سایت بپردازید که یکی از مهمترین قدم ها برای پیشرفت سایت شماست.

آموزش سئو فروشگاهی

سئو فروشگاه اینترنتی همانطور که میدانید یکی از مباحث مهم در سئو است. سایت های فروشگاهی امروزه افزایش یافته اند و رقابت در آن ها نیز بیشتر شده. در مجموعه آکادمی پاراگراف میتوانید از دوره سئو فروشگاهی برای سایت خود استفاده کنید.

تحقیق کلمات کلیدی سایت فروشگاهی

در سئو سایت فروشگاهی انتخاب کلمه کلیدی درست کمی سخت تر از سایت های آموزشی و مقاله ای است. بدین صورت که بسیاری از محصولات ممکن است نامی شبیه به هم داشته باشند و باید به درستی سئو انجام شود تا کنیبالیزیشن در سئو فروشگاه اینترنتی اتفاق نیوفتد. از این رو کار کارشناس سئو در فروشگاه های اینترنتی کمی سخت تر و دقیق تر است. برای عدم ایجاد مشکلات در این زمینه حتما با یک کارشناس سئو مشورت کنید.

یکی از روش های تحقیق کلمات کلیدی سئو سایت فروشگاهی پیشنهادات گوگل است که به راحتی می توانید از آن استفاده کنید. گوگل پیشنهادات زیادی در هر جستجو برای شما دارد.

نکات مهم سئو سایت فروشگاهی

سئو فروشگاه اینترنتی بیش از آن که بر اساس محتوا باشد بر اساس سئو فنی است. یکی از نکات مهم آن پروتوکل انتقال وب سایت است که سال های پیش Http بود و در حال حاضر Https است. این پروتوکل توسط الگوریتم گورخر بررسی می شود و یکی از موارد مهم در تمام سایت هاست، با این تفاوت که در سایت های فروشگاهی اهمیت بیشتری دارد.

اگر برای سایت خود به دنبال درگاه هستید پیشنهاد می شود مقاله بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط را مطالعه نمایید.

آموزش سئو ووکامرس

خب تا این قسمت سئو فروشگاهی را آموزش دیده اید. حال به ووکامرس، افزونه فروشگاه وردپرس می پردازیم که تعداد سایت های وردپرسی زیاد است. به لطف ووکامرس و وردپرس کسب و کار های زیادی توانستند در فضای مجازی به فعالیت بپردازند. حال در این قسمت قصد داریم تنظیمات و نکات مهم در سئو فروشگاه اینترنتی برای ووکامرس را بیان کنیم.

ابتدا به آدرس ها در ووکامرس میپردازیم. ووکامرس در آدرس محصولات فروشگاهی یکی از دو واژه shop یا product را اضافه می کند که می توانید از طریق افزونه Premmerce Permalink Manager for WooCommerce آن را حذف کنید. با این روش آدرس خود را کوتاه تر خواهید کرد که در سئو فروشگاهی یکی از مواردیست که می توان رعایت کرد.

یکی از مشکلات رایج در سئو فروشگاهی آدرس محصولات است. محصولات مشابهی وجود دارد که ممکن است آدرسی نزدیک به هم داشته باشند و یا اینکه نمی دانیم از آدرس های فارسی یا انگلیسی برای محصولات استفاده کنیم. روش های متعددی بران آدرس محصولات وجود دارد که به آن ها خواهیم پرداخت.

استفاده از کلمه کلیدی در آدرس صفحات یک نکته مثبت است اما هیچ لزومی در اجرای این تکنیک وجود ندارد. با توجه به زبان پارسی استفاده از کلمه کلیدی در آدرس می تواند آدرس صفحات فروشگاه شما را کمی طولانی کند که شاید خوشایند نباشد. نگاهی به آدرس وبسایت دیجیکالا بیاندازیم.

https://www.digikala.com/product/dkp-4834144/گوشی-موبایل-سامسونگ-مدل-galaxy-a32-sm-a325fds-دو-سیمکارت-ظرفیت-128-گیگابایت-و-رم-6-گیگابایت

 

 

نکته

برای آدرس های طولانی از _ استفاده نکنید و از خط تیره – استفاده کنید.

 

با توجه به اینکه گفته شد از آدرس بلند استفاده نکنید چرا دیجی کالا از آدرس به این بلندی استفاده کرده است؟ به هیچ عنوان خود را با دیجی کالا مقایسه نکنید. از آن ایده بگیرید اما دیجی کالا نمونه خوبی برای یک سایت سئو شده نیست. دیجی کالا بسیاری از فاکتور های سئو را رعایت نکرده است اما در بسیاری از جستجو ها رتبه های اول را دارد. علت آن برندینگ قوی و اعتبار بالاییست که نزد گوگل دارد. سایتی با این اعتبار اگر چند فاکتور را رعایت نکند گوگل از آن چشم پوشی می کند.

در زمان انتشار یک محصول حتما کد SKU محصول را وارد کنید. این کد حکم بارکد هر محصول را دارد که گوگل آن را بررسی می کند. فراموش نکنید که این کد بسیار بسیار مهم در سئو فروشگاه اینترنتی است.

آموزش سئو محصولات وردپرس

در سئو محصولات فروشگاه یک سری نکات ریز را باید رعایت کنید که این موارد در وردپرس هم انجام می شود. اول اینکه بسیاری از محصولات شرایط تولید محتوای زیاد را ندارد و شما باید به عکس و توضیحات مختصر بسنده کنید؛ از این رو روش های دیگری را باید روی سایت خود اعمال کنید تا سئو سایت شما به خوبی انجام شود.

مقالات لیستی بنویسید. برای مثال اگر شما در حوزه فروش لوازم دیجیتال فعالیت می کنید، مقاله ای در مورد گوشی های سامسونگ تا 5 میلیون تومان بنویسید و به تک تک محصولات لینک دهید. شما در سئو فروشگاهی نگاه ویژه ای به مقالات خود داشته باشید. یکی دیگر از روش های تولید محتوا برای مقالات، نیاز کاربران است که عموما به شکل پرسشی جستجو می شود.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://paaragraph.com/?p=14647
اشتراک گذاری:
میلاد جوان مجیدی
مطالب بیشتر

نظرات

1 نظر در مورد سئو سایت فروشگاهی

دیدگاهتان را بنویسید