وردپرس را میتوان بهترین سایت ساز حال حاضر در دنیا معرفی کرد. بدون داشتن دانش کدنویسی و به راحتی در چند ساعت میتوانید سایت خود را ثبت و در گوگل به نمایش بگذارید. آنچه وردپرس را متفاوت کرده کاربری آسان آن و انعطاف پذیری بالا نسبت به سایر رقباست.
فهرست
- wordpress چیست و چگونه کار می کند؟
- چرا از وردپرس استفاده کنیم؟
- وردپرس چه کاربردی دارد؟
- با وردپرس چه وب سایت هایی را نمی توان راه اندازی کرد؟
- طراحی سایت وردپرس
- بازار کار وردپرس چگونه است؟
Wordpress چیست و چگونه کار می کند؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که در سال 2003 میلادی منتشر شد. سال های ابتدایی آن با هدف یک سایت برای ساخت بلاگ ها راه اندازی و توسعه یافت. اما طولی نکشید که با استقبال خوب کاربران و وبمستر ها رو به رو شد. در حال حاضر این CMS محبوب ترین سیستم مدیریت محتواست که توسعه دهندگان و کاربران زیادی در سراسر دنیا از وردپرس استفاده میکنند. برای استفاده از این سایت ساز نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای ندارید و تمام امکانات آن رایگان است.
امروزه تنوع بالا در تعداد قالب های منتشر شده و افزونه های کاربردی آن این سایت ساز را به محبوب ترین و بی رقیب ترین سایت ساز تبدیل کرده است.
حال که وردپرس را شناختید در جواب سوال وردپرس چیست؟ باید اینگونه پاسخ داد که وردپرس یک سیستم مدیریت محتواست که توسط آن میتوان یک سایت فروشگاهی، شخصی، شرکتی و … ایجاد و بدون داشتن دانش کدنویسی آن را ویرایش کرد. شرکت توسعه دهنده وردپرس با بروزرسانی های متعدد مشکلات امنیتی و سئویی را حل میکند. یکی از مزیت های مهم و مناسب وردپرس سازگاری بالا با الگوریتم های گوگل و سئو دارد.
وردپرس بهتر است یا جوملا
این سوال بسیاری از افرادیست که میخواهند سایتی داشته باشند. اما باید دانست که بیش از نیمی از سایت های حال حاضر دنیا وردپرس است و آن یک سیستم مدیریت محتوای عالیست. در مقایسه این دو سیستم مدیریت محتوا جوملا از پلاگین ها و تم های کمتری برخوردار است. لازم به ذکر است که در وب فارسی و انگلیسی نیز آموزش های کمتری در مورد جوملا یافت می شود که خود نشان می دهد که جوملا را می توان دومین سیستم مدیریت محتوا دانست.
مزایای وردپرس چیست؟
وردپرس به شما اجازه می دهد در کمترین زمان ممکن، با کمترین هزینه صاحب یک سایت شوید. وردپرس رایگان است و شما می توانید فقط با پرداخت هزینه قالب، دامنه و هاست سایت خود را راه اندازی کنید. مزایای وردپرس:
- راه اندازی سایت بدون کدنویسی
- هزینه بسیار پایین
- راه اندازی در زمان کم
- قالب ها و افزونه های آماده
- بهینه شده برای سئو
معایب وردپرس چیست؟
وردپرس در کنار مزایای زیادی که دارد دارای معایبی است که در این بخش به آن ها اشاره خواهیم کرد. یکی از اصلی ترین معایب وردپرس همه گیری آن است. این همه گیری ها باعث شده تا بسیاری از هکرها با استفاده از حفره های امنیتی سایت های زیادی را مورد حمله قرار دهند و به آن ها دسترسی پیدا کنند.
یکی دیگر از این معایب این است کد باز بودن آن است. کد باز بودن وردپرس باعث می شود تا بسیاری افزونه ها و قالب های آلوده زیادی را در فضای وب منتشر کنند.
زبان برنامه نویسی وردپرس چیست؟
خیلی ها بر این عقیده بودند که استفاده از CMSهای آماده مناسب بلاگ ها و وبسایت های کوچک شخصی است اما با پیشرفت وردپرس امروزه سایت های زیاد و مهمی با این سیستم مدیریت محتوا طراحی می شود. زبان برنامه نویسی وردپرس همان زبان مشهور وب یعنی PHP است.
برای ساخت یک تم و یا برای انجام فعالیت های حرفه ای در این سیستم مدیریت محتوا باید زبان های زیر را آموزش ببینید.
- php
- css
- html
- java script
چرا از وردپرس استفاده کنیم؟
چرا وردپرس؟ دلیل های زیادی برای انتخاب وردپرس وجود دارد. وردپرس تیم توسعه دهنده قدرتمندی دارد و بروزرسانی های خوبی را ارائه میدهد. بروزرسانی هایی که مشکلات قبلی را رفع و امنیت آن را افزایش میدهد و امکانات مناسبی را اضافه میکند. در همین نسخه های اخیر با افزودن گوتنبرگ و افزایش قابلیت های آن یک قابلیت مهم را اضافه کرد. پیش از گوتنبرگ برای نوشتن مقالات باید از ویرایش کلاسیک استفاده میکردید.
بسیاری از توسعه دهندگان و افراد با استفاده از دانش کدنویسی برای این سیستم مدیریت محتوا قالب ها و پلاگین های کاربردی و مناسبی طراحی کرده اند که شما بدون داشتن دانش کدنویسی میتوانید نه تنها یک وبسایت زیبا و خوب، بلکه در سئو و گوگل موفق داشته باشید. افزونه هایی مانند یوآست سئو و رنک مث از محبوب ترین افزونه های سئو در وردپرس هستند. برای بسیاری از امکانات مدنظر افزونه طراحی شده است و کار را برای مدیران سایت ساده کرده است.
یکی از مهمترین دلایلی که باید وردپرس را انتخاب کنید کاربری راحت آن است که در مقایسه با رقبا در وضعیت بهتری قرار دارد. در صورت بروز هرمشکلی در پنل و سایت شما با جستجو به زبان فارسی و انگلیسی راه حل های زیادی در وب سایت های مختلف ارائه شده که میتواند به شما کمک زیادی کند که این خود یک امتیاز خوب به حساب می آید. در فرآیند ساخت یک سایت شما با مشکلات زیادی رو به رو میشوید که کاربری راحت و پرسش و پاسخ های زیاد در وب فارسی و انگلیسی موجود است.
یکی از دلایل این است که شرکت های ارائه دهنده خدمات نگاه ویژه ای به وردپرس دارند. برای مثال شرکت های ارائه دهنده هاست و دامنه، هاست های مناسب و سازگار با وردپرس به صورت جداگانه در پنل خود دارند و شما میتوانید از این هاست هارای افزایش سرعت و امنیت سایت وردپرسی خود استفاده کنید. سایت های دیگر مانند جی تی متریکس (وبسایت آنالیز و بررسی سرعت سایت شما) در بخش توضیحات و رفع خطاها در گاها رفع خطا در سایت های وردپرسی را هم بیان کرده است. تمام این موارد گفته شده به شما در انتخاب وردپرس کمک شایانی خواهد کرد اما پیش از استفاده از وردپرس درباره سایر CMS ها مطالعه کنید تا بتوانید بهترین را برای خود انتخاب کنید.
وردپرس چه کاربردی دارد؟
کاربرد وردپرس به صورت کلی برای داشتن یک وب سایت بدون نیاز به کدنویسی است اما با دانش کدنویسی میتوانید آن را سفارشی سازی کنید اما سایت هایی که میتوان با وردپرس داشت به دسته خاصی تقسیم نمیشوند، بلکه سایت هایی با شرایط خاص نباید از وردپرس استفاده کنند.
از وردپرس برای بیزینس های نوپا و یا کسب و کار هایی که نمی خواهند هزینه های زیادی برا سایت بدهند مورد استفاده قرار می گیرد. سایت های شرکتی، شخصی، فروشگاهی، آموزشی و خدماتی می توانند از وردپرس برای انتشار محتوای خود استفاده کنند.
با وردپرس چه وبسایت هایی را نمیتوان راه اندازی کرد؟
وردپرس با بروز رسانی های متعدد و انعطاف بالا توانسته طیف عظیمی از نیاز ها را برطرف کند اما وب سایت ها و نیاز هایی وجود دارند که وردپرس نمیتواند پاسخگوی آنها باشد. اولین مورد به وبسایت های فروشگاهی برمیگردد. بله درست متوجه شدید وب سایت های فروشگاهی در شرایط خاص نمیتوانند از وردپرس استفاده کنند. فروشگاه بزرگی مانند دیجی کالا را در نظر بگیرید. این فروشگاه در روز بازدیدکنندگان زیادی را داراست که این امر نیازمند یک سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای فروشگاه های اینترنتی گرچه مناسب است اما برای فروشگاه هایی با تعداد کاربران خیلی زیاد مناسب نیست.
طراحی سایت وردپرس
آکادمی پاراگراف دوره ای با نام طراحی سایت بدون کدنویسی دارد که به صورت کامل وردپرس را آموزش میدهد. در صورت نیاز میتوانید این دوره را به همراه هدیه دریافت کنید.
طراحی سایت با wordpress راهی سخت و پیچیده نیست. و ابتدا باید از طریق سایت wordpress.org نسخه آخر آن را دانلود و در هاست خود بارگذاری کنید. سپس از طریق فروشگاه های معتبر یک قالب با ویژگی های مدنظر خود خریداری کنید و آن را به سایت خود اضافه کنید.
بازار کار وردپرس چگونه است؟
بازار این سیستم مدیریت محتوا در حال حاضر بیش از پیش خوب است زیرا که بسیاری از کارفرماها و بیزینس ها تصمیم به فعالیت در دنیای دیجیتال گرفته اند و شاید نخواهند که هزینه زیادی را متحمل شوند. از این رو wordpress را میتوان راهی برای این کسب و کار ها و همچنین کارفرماهایی که علاقه به هزینه زیاد در ابتدای راه ندارند دانست.
سایت های زیادی وجود دارد که شما میتوانید پروژه های داخلی و انگلیسی زیادی را دریافت کنید. سایت های ایرانی به شما پیشنهاد می شود تا پروژه کسب کنید و سابقه خوبی برای خود در این زمینه فراهم کنید. شما میتوانید در ابتدای راه به عنوان یک فریلنسر به فعالیت خود ادامه دهید. در این صورت می توانید چندین پروژه را مدیریت کنید.
به صورت کلی بازار کار وردپرس در کشور ما خوب است اما در کنار وردپرس PHP و سئو را آموزش ببینید تا درآمدی بیشتر را تجربه کنید. از روش های کسب درآمد وردپرس چقدر می دانید؟ در ادامه به راه ها و روش های درآمدزایی آن می پردازیم.
طراحی سایت با وردپرس اولین راه کسب درآمد از آن است که بسیاری به آن مسلط هستند. شناخت افزونه ها و وردپرس می تواند از شما طراح بهتری بسازد. اگر به کدنویسی هم مسلط باشید قطعا در این راه موفق تر خواهید بود. طراحی سایت با وردپرس بدون حتی یک خط کد نویسی هم امکان پذیر است و بسیاری از سایت ها توسط افرادی طراحی شده است که به کدنویسی مسلط نیستند.
امنیت وردپرس چگونه است؟
بسیاری بر این باورند که وردپرس از امنیت پایینی برخوردار است، اما این موضوع به صورت کامل صحت ندارد. اگر وردپرس را در کنار Cms های اختصاصی قرار دهیم، بله در کنار آن ها در صورتی که به صورت اصولی کد نویسی شود Wordpress را می توان ضعیف تر دانست. اما به طور کلی در بین سیستم های مدیریت محتوای آماده از جوملا و دروپال وضعیت بهتری دارد که می توان آن را مطمئن و امن دانست.
وب سایت های بزرگ و قدرتمندی از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند که مهر تاییدی بر امنیت آن است. تیم توسعه آن با دانش و روش های روز آن را بروزرسانی می کنند که باعث شده تا باگ های کمتری را در خود جای دهد. اگر برای شما امنیت یک فاکتور مهم است انتخاب wordpress برای شما مناسب است.
برای افزایش امنیت وردپرس افزونه هایی معرفی شده تا از بسیاری از حملات جلوگیری شود. به شما توصیه می شود از این افزونه ها استفاده کنید تا از بروز مشکلات امنیتی جلوگیری کنید.
وردپرس به چه دردی میخوره؟
وردپرس یک سایت ساز رایگانه که با کمترین هزینه شما را صاحب یک وب سایت می کند. با وردپرس می توان بدون دانش کدنویسی در عرض چند روز یک وبسایت داشت.
آیا وردپرس رایگان است؟
بله، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا رایگان است.
خب با کاربرد وردپرس، بازار کارش چطوره؟
24
بازار کار وردپرس بسیار عالیه اگر در کنارش سئو یاد بگیرید درآمدتون خیلی بیشتر هم خواهد شد.
27