برای کسب درآمد از طریق اینترنت نیاز به دریافت آنلاین پول از مشتریان خود دارید. برای این کار نیاز به یک درگاه پرداخت دارید تا مشتریان شما بتوانند مبلغ مورد نظر را واریز کنند. اگر به دنبال درگاه پرداخت رفته اید با دو درگاه واسط و مستقیم مواجه شده اید. در این مقاله به درگاه پرداخت مستقیم می پردازیم و برای اطلاع از بهترین درگاه پرداخت واسط مقاله آن را مطالعه نمایید.
درگاه پرداخت مستقیم
درگاه پرداخت مستقیم نوعی درگاه پرداخت است که شامل کارمزد نمی شود و به طور مستقیم پول به حساب پذیرنده واریز می شود. درگاه پرداخت مستقیم توسط بانک های مختلف ارائه می شود که پروسه دریافت این نوع درگاه ها کمی زمان بر است. در ابتدا برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم باید نماد الکترونیکی را دریافت کنید. دریافت نماد الکترونیکی در ابتدا روند پیچیده ای داشت که در حال حاضر این پروسه بهبود یافته است.
نکته دوم این که درگاه های مستقیم نیاز به کد رهگیری مالیاتی نیز دارد و حتما باید در سامانه مالیات کشور ثبت نام کنید. البته لازم به ذکر است که بسیاری از درگاه های واسط مانند زرین پال نیز برای دریافت درگاه واسط و مستقیم کد مالیاتی نیاز دارند. با دریافت کد رهگیری مالیاتی و همچنین نماد الکترونیکی می توانید درگاه های مربوط به هر بانک مانند بانک ملت، پارسیان، سامان و … اقدام نمایید.
تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط
در یک مقاله مجزا به تفاوت درگاه پرداخت ثابت و مستقیم پرداخته ایم. اما به صورت کلی در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. در درگاه های مستقیم هنگام پرداخت وجه لوگو و نام بیزینش شما به کاربر نمایش داده می شود اما در درگاه های واسط نام پلتفرم هایی مانند زرین پال یا نکست پی نمایش داده می شود.
یکی از بزرگترین مزایای درگاه پرداخت مستقیم دریافت کارمزد حداقلی است که در مقایسه با درگاه های واسط یک مزیت مهم به شمار می آید. برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم نیاز نماد الکترونیکی و کد رهگیری مالیاتی دارید اما برای بعضی از درگاه های واسط نیاز به این موارد نیست.
کدام درگاه پرداخت مستقیم مناسب است؟
برای انتخاب بهترین درگاه پرداخت مستقیم باید از بین پلتفرم های ارائه دهنده این سرویس یک یا دو یا هر تعداد که نیاز دارید انتخاب نمایید. درگاه هایی مانند زرین پال و زیبال نیز دارای درگاه پرداخت مستقیم هستند اما می توانید تعدای از درگاه های مستقیم را در ادامه ببینید:
- شرکت به پرداخت ملت
- شرکت پرداخت الکترونیکی پاسارگاد
- شرکت پرداخت الکترونیکی سامان
- شرکت تجارت الکترونیکی پارسیان (تاپ)
- شرکت داده ورزی سداد
برای اطلاع از خدمات این درگاه ها و همچنین مزایا و معایب آن ها باید به طور کلی و جزئی سایت آن ها را مورد بررسی قرار دهید. نکته مهم این است که شما می توانید درگاه های مستقیم را از سایت های واسط دریافت کنید. سایت هایی مانند زرین پال، زیبال، اقای پرداخت و … به شما این درگاه مستقیم را ارائه می دهند.
درگاه های واسط با وجود اینکه کارمزد بالاتری را دریافت می کنند اما خدمات مناسبی ارائه می دهند اما درگاه های مستقیم معایبی دارند که به آن ها خواهیم پرداخت. اولین موردی که باید به آن اشاره کرد عدم ارائه پنلی برای گزارشات و اطلاعات است.
بسیاری از کاربران از طریق این پنل گزارشی از فروش و درآمد سایت خود بدست می آورند اما درگاه های مستقیم این قابلیت را در اختیار شما قرار نمی دهند. مگر آنکه از طریق پلتفرم هایی مانند زیبال، زرین پال و … درگاه مستقیم دریافت کنید.
دومین موردی که می توان برای درگاه های مستقیم اشاره کرد عدم پشتیبانی آن هاست. به صورت کلی پشتیبانی وجود دارد اما ضعف زیادی در آن مشاهده می شود که می تواند کمی بد باشد. در صورت بروز مشکلات نیز از طریق پنل آمار و اطلاعات درگاه های واسط می توانید تراکنش ها را مشاهده کنید، امری که در درگاه های مستقیم امکان پذیر نیست.
پیشنهاد می شود در صورتی که واریز آنی وجه برای شما مهم نیست از پلتفرم هایی مانند زرین پال، آقای پرداخت، زیبال و … استفاده نمایید.
جمع بندی
دو تعریف برای درگاه های مستقیم وجود دارد. تعریف اول درگاهی که نام و لوگو شما را نمایش می دهد و تعریف دوم درگاهی که مستقیما به بانک متصل است. درگاه های مستقیم خدمات کمی دارند اما واریز آن، آنی است به همین دلیل بسیاری از خدمات پلتفرم هایی مانند زرین پال، زیبال، آقای پرداخت و … استفاده می کنند.
اگر واریز وجه برای شما به صورت آنی مهم است، پیشنهاد می شود از سیستم های نام برده استفاده نمایید اما اگر خدمات متنوع مورد نیاز شماست پلتفرم های واسط را پیشنهاد می کنیم.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.