فهرست مطالب
درگاه پرداخت اینترنتی یکی از اولین نیاز های سایت ها و فروشگاه های آنلاین است. در این مقاله نگاهی انداخته ایم به بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی و امکانات آن ها، تا در نهایت مقایسه ای داشته باشیم برای انتخاب هرچه بهتر این درگاه ها برای کسب و کار های آنلاین که بتوانند سایت فروشگاهی خود را تجهیز کنند. پیشنهاد می شود مقاله سئو سایت های فروشگاهی را مطالعه کنید تا با اهمیت درگاه واسط آشنا شوید.
لیست درگاه های پرداخت اینترنتی
درگاه های پرداخت اینترنتی یکی از ارکان اصلی کسب و کار ها به شمار می آیند و انتخاب یک پلتفرم مناسب می توان تجربه خرید کاربران و همچنین درآمد شما را بهبود بخشد. انتخاب یک درگاه واسط اینترنتی مناسب بر عهده شماست و ما صرفا به معرفی آن ها می پردازیم. در مقاله درگاه پرداخت برای سایت خلاصه تر به این موضوع پرداخته ایم.
درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال
در لیست درگاه های پرداخت معتبر ایرانی، ابتدا به سراغ شناخته شده آن ها می رویم. درگاه واسط زرین پال اولین سرویس پرداخت اینترنتی ایران نام دارد که همواره سعی کرده تا با بهبود امکانات و خدمات خود، در صدر لیست بهترین درگاه های پرداخت اینترنتی باشد. زرین کارت و زرین لینک از خدماتی هستند که زرین پال را با رقبای خود متمایز می کند. لازم به ذکر است که کسب و کار هایی که در روز بیش از 100 تراکنش از طریق درگاه زرین پال داشته باشند، کارمزد کمتری را پرداخت می کنند.
در حال حاضر با هدف کمک به کسب و کار های نوپا کارمزد های این درگاه در ماه اول پس از ثبت نام رایگان است. در حالت عادی کارمزد زرین پال 1% تا سقف 3000 تومان است و در این مورد تعدادی از رقبا عملکرد بهتری دارند.
زرین کارت یکی از خدمات درگاه واسط زرین پال است که به تمام امکانات یک حساب بانکی مجهز است. در این خدمات، یک کارت بانکی عضو شتاب در اختیار شما قرار می گیرد که مانند یک حساب بانکی می توانید از آن استفاده کنید. در حال حاضر نئو بانک ها در ایران شروع به فعالیت کرده اند که شناخته شده ترین آن ها بلوبانک است. این ویژگی از زرین پال مشابه به بلوبانک و سایر نئوبانک های ایرانی است. یکی از ویژگی های زرین کارت این است که افراد دارای زرین کارت کارمزد کمتری را پرداخت می کنند. تعرفه کارمزد در این ویژگی 0.5% تا سقف 2000 تومان است.
زرین لینک از دیگر خدماتی است که درگاه واسط زرین پال در اختیار شما قرار می دهد. این قابلیت برای فروشگاه های فعال در شبکه های اجتماعی طراحی شده است. تعرفه کارمزد در این روش 200 تومان است که در هنگام پرداخت از کاربر دریافت می شود. لازم به ذکر است که فروشگاه های اینترنتی برای محصولات یا خدمات خاصی می توانند از این قابلیت استفاده کنند. زرین لینک قابلیت دریافت اطلاعات کاربران، اعمال کد تخفیف و گزارش فروش را دارد. شیوه فعال سازی آن هم به این شکل است که در حساب کاربری خود می توانید یک محصول را تعریف و قیمت را مشخص کنید. در ادامه می توانید محدودیت تعداد فروش را نیز مشخص کنید و در پایان یک لینک در اختیار شما قرار داده می شود.
مبالغ پرداختی در درگاه واسط زرین پال پس از طی یک روز کاری در فردای آن روز واریز می شود. یکی دیگر از خدمات زرین پال تسهیم است که برای کسب و کار های اشتراکی طراحی شده است. در این روش یک درگاه برای افراد مشترک در نظر گرفته می شود که در نهایت با تفکیک پرداختی ها واریز می شود. زرین پال تمام تلاش خود را کرده است تا در بین انواع درگاه پرداخت اینترنتی رضایت بیشتری را از کابران به دست بیاورد.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال
- اپلیکیشن موبایل
- پشتیبانی مناسب
- ارائه درگاه برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی (زرین لینک)
- زرین کارت
- افزونه وردپرسی
معایب درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال
- نیاز به ای نماد و کد رهگیری مالیاتی
درگاه پرداخت اینترنتی زیبال
زیبال یکی از بهترین درگاه های واسط در لیست درگاه های پرداخت اینترنتی است. زیبال همچون زرین پال نیاز به نماد الکترونیکی و کد رهگیری مالیاتی دارد. این درگاه یک قابلیت متفاوت نسبت به سایر رقبای خود دارد آن هم پرداخت در محل است. برای استفاده از این قابلیت پس از ثبت نام در این سایت با پشتیبانی تماس بگیرید. زیبال به شما اجازه می دهد تا بین درگاه پرداخت مستقیم و واسط یکی را انتخاب کنید. تفاوت این دو درگاه در این است که درگاه مستقیم 1% کارمزد تا سقف 4000 تومان دریافت می کند و درگاه واسط زیبال 0.5% کارمزد تا سقف 4000 تومان دریافت می کند. این مقدار در بین تمام درگاه ها بیشتری کارمزد است.
درگاه واسط زیبال نیز در هنگام ثبت نام 15 روز را برای شما بدون کارمزد در نظر می گیرد. زیبال نیز مانند زرین پال قابلیت تسهیم را در پنل کاربری شما قرار داده است. قابلیت تسهیم به معنی درگاه پرداخت اشتراکی است. درگاه واسط زیبال امکاناتی مشابه به درگاه زرین پال دارد و پنل کاربری آن نیز مانند زرین پال تمیز و کاربردی است.
یکی دیگر از کاربرد های درگاه پرداخت اینترنتی زیبال بازگشت وجه است. این قابلیت برای سایت های فروش بلیت یا سایت های فروشگاهی که به هر دلیلی سفارشات تغییر داشته اند مناسب است.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی زیبال
- دارای انواع افزونه های وردپرسی
- دارای اپلیکیشن موبایلی
- قابلیت تسهیم
- قابلیت پرداخت در محل
- تفکیک درگاه واسط و مستقیم
- استرداد وجه
- 15 روز کارمزد رایگان
- درصد کم کارمزد (0.5 درصد)
معایب درگاه پرداخت اینترنتی زیبال
- سقف کارمزد بالا در بین درگاه های واسط
- عدم امکان ساخت درگاه با لینک برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی
- نیاز به ای نماد
- عدم ارائه تسویه حساب خودکار
درگاه پرداخت اینترنتی واسط آی دی پی
درگاه پرداخت اینترنتی آیدی پی یکی دیگر از درگاه های واسط در ایران است که از سال 95 به فعالیت خود ادامه می دهد. آیدی پی قبل از ورود به حوزه درگاه های پرداخت یک نرم افزار در حوزه پرداخت های بانکی بود اما در حال حاضر با مجوز بانک مرکزی به عنوان درگاه واسط فعالیت دارد. پنل کاربری این درگاه رابط کاربری مناسبی دارد و شما به راحتی به همه امکانات دسترسی دارید. یکی از مزایای درگاه واسط آیدی پی این است که افراد می توانند یک درگاه پرداخت اینترنتی شخصی برای خود داشته باشند. این امکان به شما اجازه می دهد تا سقف 50 میلیون تومان پول دریافت کنید.
یکی از قابلیت هایی که می تواند در حال حاضر برای یک درگاه اینترنتی امتیاز محسوب شود، ساخت یک درگاه با لینک است که بتوانید محصول خاصی را تعریف کنید و آن را در شبکه های اجتماعی برای کاربران خود ارسال کنید. آیدی پی نیز از این قضیه عقب نمانده و این امکان را فراهم کرده است. از دیگر قابلیت های آیدی پی ساخت فاکتور پیامکی است که قابلیت ساخت یک فاکتور به همراه لینک پرداخت و ارسال آن به کاربران مدنظر شما را فراهم نموده. ساخت کمپین ها از قابلیت ها منحصر به فرد آیدی پی است. با ساخت یک کمپین به عنوان مثال یک کمپین خیریه کاربران می توانند میزان پرداختی ها و تعداد ان را مشاهده کنند.
درگاه واسط آیدی پی دارای اپلیکیشن موبایلی است که پس از دانلود آن ابتدا شما یک نرم افزار خدمات بانکی را مشاهده می کنید و سپس با ورود به قسمت پذیرندگان می توانید به درگاه پرداخت اینترنتی خود دسترسی داشته باشید. پس از پرداختن به امکانات این درگاه ها زمان صحبت درباره یکی از مهمترین فاکتور های مقایسه آن ها رسیده است. زمان پرداخت و تعرفه آن ها دو مسئله مهم در رقابت بین تمام درگاه هاست. آیدی پی پرداخت های قبل از ساعت 22:00 را در روز بعد و تا ساعت 16:30 واریز می کند؛ اما واریز های پس از ساعت 22:00 پس از دو روز واریز می شود.(به عنوان مثال تراکنش ثبت شده در یکشنبه ساعت 23:00 در روز سه شنبه واریز می شود.)
تعرفه کارمزد آیدی پی شامل درصد نمی شود و سه عدد ثابت است. تراکنش ها تا سقف 1 میلیون تومان دارای کارمزد 700 تومانی هستند و تراکنش های بین 1 تا 3 میلیون تومان شامل کارمزد 900 تومانی می شوند. اما تراکنش های 3 تا 50 میلیون تومان 1500 تومان کارمزد را شامل می شوند، که در هنگام ساخت درگاه می توانید مشخص کنید پرداخت کننده این کارمزد چه کسی باشد. این تعرفه آی دی پی را در لیست کمترین کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی قرار می دهد.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی آیدی پی
- دارای انواع افزونه برای سیستم های مدیریت محتوا(وردپرس، دروپال، پرستاشاپ و …)
- دارای اپلیکیشن موبایلی
- مناسب برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی
- کارمزد کم
- درگاه مناسب کمپین ها
- عدم نیاز به ای نماد
معایب درگاه پرداخت اینترنتی آیدی پی
- عدم جداسازی اپلیکیشن خدمات بانکی و درگاه بانکی
- پشتیبانی نامناسب
درگاه پرداخت اینترنتی واسط رایان پی
یکی از درگاه های پرداخت آنلاین واسط، رایان پی است که خدمات متنوعی را ارائه می دهد. در ابتدا که سایت رایان پی را مشاهده کردیم هیچ پنلی برا برای مدیریت نیافتیم و شاید پس از ثبت درخواست درگاه پنل در اختیار شما قرار می گیرد. سایت رایان پی کمی گیج کننده به نظر می رسد. از قابلیت های رایان پی می توان به درگاه پرداخت اینترنتی اینستاگرام، تلگرام، وبلاگ و شخصی اشاره کرد.
روند تسویه حساب در رایان پی به این شکل است که پرداختی های شما در روز بعد تا ساعت 16 واریز می شوند. تعرفه کارمزد رایان پی 1% تا سقف 6000 تومان است. رایان پی برای کسب و کار های آنلاین فاقد وبسایت درگاه پرداخت لینکی تعبیه کرده است که کارمز آن 500 تومان است. همچون سایر درگاه ها افزونه های برای وردپری و … معرفی شده است.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی رایان پی
- درگاه شخصی و اختصاصی برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی
- تعرفه کارمزد کم برای فروشگاه های فاقد وبسایت
- ارائه افزونه CMS ها
معایب درگاه پرداخت اینترنتی رایان پی
- عدم ارائه اپلیکیشن موبایلی
- عدم دسترسی به پنل کاربری
- کارمزد بالا
درگاه پرداخت اینترنتی آقای پرداخت
در لیست درگاه های پرداخت اینترنتی واسط به سراغ درگاه آقای پرداخت می رویم. یکی از اولین مواردی که توجه ما را جلب کرد این بود که بدون ارسال اطلاعات و تصاویر کارت ملی اجازه مشاهده پنل کاربری را صادر نمی کرد و شما با کلیک بر روی هر گزینه ای به صفحه اطلاعات می روید. این مورد را می توان بزرگترین ایراد از این درگاه پرداخت دانست. آقای پرداخت به شما امکان ایجاد 3 نوع درگاه پرداخت اینترنتی واسط را می دهد. درگاه اختصاصی، درگاه شخصی و درگاه محصول سه درگاه آقای پرداخت را تشکیل می دهند.
درگاه پرداخت شخصی آقای پرداخت دارای QR کد است و می توانید از عکس پروفایل برای درگاه خود استفاده نمایید. این قابلیت برای افرادی که نیاز به دریافت پول از سایرین برای وجه های بالای 5 میلیون تومان دارند مناسب است. درگاه پرداخت شخصی برای افراد دارای فروشگاه اینترنتی در شبکه های اجتماعی، مدیران مجتمع، فروشنده ها، فریلنسر ها و افراد عادی کاربردی است.
تعرفه کارمزد آقای پرداخت 1% تا سقف 2000 تومان است. یکی از قابلیت های درگاه آقای پرداخت این است که با قرار دادن نماد آقای پرداخت در کنار کاهش کارمزد به 0.5% می توانید از طریق آن کسب درآمد نیز داشته باشید. همچنین واریزی های آقای پرداخت بین 2 الی 24 ساعت انجام می شود که در مقایسه با رقبا از وضعیت بهتری برخوردار است. اما ممکن است واریزی شما در ساعات اولیه انجام نشود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی آقای پرداخت
- دارای افزونه های سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس
- دارای انواع درگاه پرداخت شخصی و فروشگاهی و اختصاصی محصول
- کارمزد کم تا سقف 2 هزار تومان
- کاهش کارمزد با قرار دادن نماد آقای پرداخت
- احتمال تسویه در زمان کمتر
- دارای اپلیکیشن موبایلی
معایب درگاه پرداخت اینترنتی آقای پرداخت
- پس از ثبت نام بدون احراز هویت دسترسی به هیچ قسمتی از پنل را ندارید
درگاه پرداخت اینترنتی واسط سیز پی
در لیست درگاه های پرداخت اینترنتی ما سیز پی هفتمین درگاهیست که به آن می پردازیم. در نگاه اول شاید سایت سیز پی شما را جذب نکند اما خدمات مناسبی را به عنوان یک درگاه بانکی ارائه می دهد. درگاه پرداخت سیز پی به شما این اجازه را می دهد تا درگاه شخصی خود را برای شبکه های اجتماعی نیز داشته باشید. فاکتور آنلاین نیز از دیگر خدمات سیزپی به شمار می آید.
پنل کاربری سیز پی نیز طراحی قدیمی دارد و کمی خسته کننده است. پس از ثبت نام اگر مدارک شما تکمیل باشد طی 6 ساعت تایید خواهد شد. متاسفانه سیز پی نیز اپلیکیشن موبایلی ندارد اما پلاگین هایی برای سیستم های مدیریت محتوا منتشر کرده است. نحوه تسویه حساب در سیز پی به این شکل است که در درگاه مستقیم تسویه در 24 ساعت و در درگاه واسط 28 الی 72 ساعت طول خواهد کشید.
اما در مقابل تعرفه کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی واسط سیزپی مناسب است. در این درگاه در هر تراکنش 1% تا سقف 2000 تومان کارمزد دریافت می شود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی
- کارمزد کم
- درگاه شخصی و اختصاصی برای شبکه های اجتماعی
- فاکتور آنلاین
معایب درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی
- عدم ارائه اپلیکیشن
- ظاهر خسته کننده سایت و پنل
- تسویه حساب زمان بر
درگاه پرداخت اینترنتی شپا
درگاه پرداخت اینترنتی واسط شپا یکی دیگر از درگاه های لیست ما است. شپا خدمات خوبی را ارائه می دهد که آن را یک انتخاب خوب می توان حساب کرد. درگاه شپا برای خریداران این قابلیت را فراهم کرده است که پس از خرید با انصراف از خرید وجه خود را دریافت کنند. استرداد وجه این درگاه در اعتماد خریدار می تواند تاثیر گذار باشد. شپا تمام تلاش خود را برای میزان افزایش آپ تایم خود انجام می دهد.
درگاه شپا یک برگ بنده دارد. درگاه بین المللی که افراد از سایر کشور ها می توانند از طریق کارت های اعتباری از شما خرید کنند. این قابلیت برای کسب و کارهایی که صادرات را در برنامه خود دارند بسیار مناسب است. شپا را می توان یک درگاه پرداخت کامل نام برد و آن را در لیست بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط قرار داد. شپا همچون رقبای خوب خود دارای قابلیت تسهیم است که کسب و کار های شریکی می توانند از آن استفاده کنند.
داشتن قابلیت لینک اختصاصی، Qr code و قابلیت های ذکر شده شپا را درگاهی پر کاربرد می شمارد اما آیا تعرفه کارمزد آن نیز به اندازه قابلیت های آن خوب است؟ کارمزد درگاه شپا یک درصد تا سقف 2500 تومان است که می توان یک کارمزد مناسب در نظر گرفت. در صورت استفاده از درگاه لینک اختصاصی کارمزد شما 200 تومان خواهد بود که از این حیث مشابه به درگاه زرین پال است. کسب و کار های قوی که بیش از 100 تراکنش در روز دارند می توانند با کسب مشاوره کارمزد پرداختی را کاهش دهند. برای اطلاع از کارمزد درگاه بین المللی باید با کارشناسان شپا تماس بگیرید. لازم به ذکر است که پس از ثبت نام تا 45 روز کارمزدی از شما دریافت نمی شود.
شپا نیز مانند سایر درگاه های پرداخت پلاگین های مربوط به سایت ها را ارائه کرده است اما متاسفانه از اپلیکیشن موبایلی پشتیبانی نمی کند. در کل می توان شپا را یک درگاه پرداخت اینترنتی کامل دانست که خدمات خوبی را ارائه می دهد. امیدواریم در آینده اپلیکیشن موبایلی خود را معرفی کنند.
یک نکته حائز اهمیت اینکه در هنگام ثبت نام روند آن کمی سخت و طولانی بود که در مقایسه با سایر رقبا می توان کمی این روند را طولانی دانست. ثبت عکس شما در کنار کارت ملی یکی از مواردی بود که تعجب ما را به همراه داشت. مدت زمان تسویه حساب در شپا یک روز کاری است. برای دریافت درگاه پرداخت شپا باید کد رهگیری مالیاتی و نماد الکترونیکی داشته باشید.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی شپا
- کارمزد مناسب
- پلاگین های سیستم های مدیریت محتوا
- قابلیت تسهیم
- درگاه بین المللی
- درگاه اختصاصی برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی
- پشتیبانی از Qr code
معایب درگاه پرداخت اینترنتی شپا
- عدم پشتیبانی از اپلیکیشن موبایلی
- روند ثبت نام پیچیده و دریافت اطلاعات بیش از حد
درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ
لیست معرفی درگاه های پرداخت اینترنتی واسط باید نامی از پی پینگ برد. پی پینگ را می توان متفاوت ترین درگاه ایران معرفی کرد. این درگاه واسط برای کسب و کار های متفاوت، قابلیت های متفاوتی را فراهم کرده است که این امکانات برای اشخاص می تواند جذاب باشد. این امکانات پی پینگ را از سایرین متفاوت کرده است. شما می توانید بر اساس یکی از گزینه های زیر امکانات مفیدی را کسب کنید:
- خیریه ها
- شرکت های حمل و نقل
- موسسات آموزشی
- بیمه
- حمایت مالی
- خدمات در محل
- تور گردشگری
- مجتمع تجاری / مسکونی
- دانشگاه ها و انجمن های علمی
- فریلنسرها
- رستوران و کافه
- فروشنده شبکه های اجتماعی
- گیم نت ها
تعرفه کارمزد درگاه پی پینگ نیز نسبت به سایر درگاه ها قابل توجه است. لیست تعرفه های به شرح زیر است:
باتوجه به نوع پنل ثبتنام شده، کارمزد دریافت شده از فرد متفاوت است:
پنل توافقی: با توجه به نوع فعالیت، کارمزد در این پنل به صورت توافقی است.
پنل حرفهای: به ازای هر پرداخت یک درصد تا سقف 3 هزار تومان کارمزد از پذیرنده کسر خواهد شد. تسویه در ساعت 14 روز بعد انجام می شود.
پنل استاندارد: به ازای هر پرداخت یک درصد تا سقف 4 هزار تومان کارمزد از پذیرنده کسر خواهد شد. تسویه در ساعت 14 روز بعد انجام می شود.
پنل پایه: به ازای هر پرداخت یک درصد تا سقف 5 هزار تومان کارمزد از پذیرنده کسر خواهد شد. تسویه بین 16 تا 40 ساعت بعد انجام می شود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ
- امکانات متنوع برای هرنوع درگاه
- دارای افزونه برای سیستم های مدیریت محتوا
- دارای نرم افزار فروشگاهی
- پشتیبانی از فروشگاه های شبکه های اجتماعی
- اپلیکیشن موبایلی
- انتقال وجه با QR Code
معایب درگاه پرداخت اینترنتی پی پینگ
- پنل های پولی
- بیشترین کارمزد در بین درگاه های بانکی
- کمی گیج کننده
- روش کسب درآمد 1 ساله است
درگاه پرداخت اینترنتی وندار
در لیست معرفی درگاه های پرداخت اینترنتی واسط ما، به وندار هم باید پرداخت. وندار را می توان درگاهی با امکانات مناسب نام برد که امکاناتی مناسبی را ارائه می دهد. درگاه وندار با همکاری بانک آینده فعالیت می کند و درگاه پرداخت با کارمزد 1% تا سقف 4000 تومان دارد. دومین قابلیت درگاه پراخت واسط وندار، دریافت حق اشتراک به صورت خودکار است. در این قابلیت وبسایت هایی که دارای اشتراک هستند می توانند کاربران خود را از واریز مکرر حق اشتراک راحت کنند. پرداخت حق اشتراک با کسب اجازه از کاربر به صورت خودکار بوده و مستقیم از حساب کاربر کم می شود.
تعرفه کارمزد برداشت خودکار حق اشتراک 2% از 1000 تومان تا 4000 تومان است. یکی دیگر از قابلیت های وندار فرم پرداخت نام دارد که با هدف ساخت درگاه شخصی ایجاد شده است. این قابلیت به شما اجازه می دهد که یک درگاه شخصی برای خود داشته باشید. تعرفه کارمزد این درگاه مانند کارت به کارت بانکی از 500 تا 6000 تومان است. در وندار تسویه های خودکار شامل هزینه نیست و رایگان است اما اگر درخواست تسویه دهید کارمزدی از آن کاسته می شود.
وندار مناسب فروشگاه های اینترنتی، فریلنسر ها، فروشگاه های شبکه های اجتماعی و افراد عادی است. واریز پرداختی ها در وندار مطابق با پایا است و در روز بعد در زمان دلخواه شما واریز می شود. وندار نیز مشابه به سایر درگاه ها برای سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس پلاگین هایی را ارائه کرده است. پنل کاربری وندار نیز از طراحی مناسبی برخوردار است. نکته حائز اهمیت این است که اگر کسب و کار شما در دو سال اول تاسیس خود باشد، 3 ماه ابتدایی کارمزدی پرداخت نخواهد کرد و فعالیت آن رایگان خواهد بود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی وندار
- ارائه درگاه شخصی
- پلاگین برای سیستم های مدیریت محتوا
- سیستم حق اشتراک خودکار
- پنل مناسب
- واریز پرداختی ها با حداقل زمان
- کسب و کار های نوپا زیر 2 سال تا 3 ماه شامل کارمزد نمی شوند
معایب درگاه پرداخت اینترنتی وندار
- عدم ارائه نرم افزار موبایلی
- کارمزد بالا
درگاه پرداخت اینترنتی پارس پال
پارس پال دیگر از انواع درگاه پرداخت اینترنتی لیست ماست. پارس پال دارای یک پنل ساده و کاربردی است که در آن پس از ثبت نام می توانید درگاه خود را بسازید. پارس پال به شما اجازه می دهد یک درگاه پرداخت برای کسب و کار خود داشته باشید و یک درگاه به عنوان درگاه شخصی داشته باشید. در درگاه پارس پال شما می توانید مشخص نمایید که کارمزد از شما کسر شود یا از پرداخت کننده دریافت شود.
در ماه ابتدایی پس از ثبت نام تا یک ماه کارمزدی از شما دریافت نمی شود و پس از آن 1% تا سقف 5000 تومان کسر دریافت می شود. این رقم در مقایسه با سایر رقبا نیز کارمزد بالایی به شمار می آید. لازم به ذکر است که این درگاه برای کسب و کار های بزرگ کارمزدی توافقی در نظر گرفته است و برای موسسات خیریه کارمزدی را دریافت نخواهد کرد.
پارس پال نیز همچون سایر درگاه های پرداخت اینترنتی دارای افزونه های نصبی برای سیستم های مدیریت محتوا است. تسویه حساب در پارس پال به این شکل است که واریزی ها تا ساعت 23:59 در روز بعد و ما بین ساعت 13 تا 17 انجام می شود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی پارس پال
- درگاه شخصی
- عدم دریافت کارمزد از خیریه ها
- ارائه پلاگین برای سیستم های مدیریت محتوا
- 1ماه کارمزد رایگان
معایب درگاه پرداخت اینترنتی پارس پال
- کارمزد بالا
- عدم ارائه اپلیکیشن موبایل
درگاه پرداخت اینترنتی واسط بیت پی
درگاه پرداخت اینترنتی بیت پی یکی دیگر از درگاه های واسط لیست ماست. بیت پی شاید مانند سایر درگاه ها شناخته شده نباشد اما می تواند یکی از انتخاب های شما باشد. پنل کاربری این درگاه ظاهر و کاربری مناسبی دارد و نمی توان ایراد خاصی از این پنل گرفت. متاسفانه بیت پی خدمات خاصی نسبت به سایر درگاه ها ارائه نمی دهد و همچنین بیت پی هم از اپلیکیشن موبایلی پشتیبانی نمی کند و این را می توان یک ضعف دانست.
بیت پی دارای 3 درگاه است که میزان کارمزد آن ها متفاوت است. متاسفانه در سایت بیت پی اشاره ای به سقف کارمزد درگاه اختصاصی و واسط آن نشده است اما میزان کارمزد در درگاه واسط 0.5% و در درگاه اختصاصی 1% است. همچنین استفاده از لینک ساده 1% تا سقف 2000 تومان است. برای کسب اطلاعات بیشتر باید با کارشناسان این سایت مشورت کنید. خوشبختانه بیت پی نیز دارای افزونه های مختلفی برای سیستم های مدیریت محتوا است.
پرداختی ها در بیت پی تا ساعت 11:30 روز بعد واریز می شود.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی بیت پی
- کارمزد کم
- دارای درگاه های متفاوت
- پلاگین های مختلف
معایب درگاه پرداخت اینترنتی بیت پی
- عدم ارائه اپلیکیشن موبایلی
- برای فهمیدن سقف کارمزد باید با پشتیبانی تماس گرفت
درگاه پرداخت اینترنتی واسط جیبیت
درگاه پرداخت اینترنتی واسط جیبیت را در هنگام تولید محتوای این مقاله یافتیم. درگاه پرداخت جی بیت از سه PSP آسان پرداخت، سپهر و سامان کیش استفاده می کند که می توانید به صورت دلخواه یکی از این PSP ها را انتخاب نمایید. در جیبیت همه چیز طراحی زیبا و شکیلی دارد و تجربه کاربری شما را بهتر و لذت بخش تر می کند. نگاهی می اندازیم به سایر قابلیت های درگاه جیبیت:
واریز شناسه دار: واریز شناسه دار یکی از قابلیت های جیبیت است که بر اساس آن مشتریان می توانند بر اساس یک شناسه یکتا واریزی خود را انجام دهند. کارمزد این نوع واریزی برای دریافت هر شناسه 500 تومان و به ازای هر یک میلیون 250 تومان است.
تسویه و انتقال وجه: از طریق حساب جیبیت خود می توانید برای مشتریان و سایر افراد وجه مورد نظر را انتقال دهید. این انتقال از طریق روش های بانکی انجام می شود. میزان تعرفه ین انتقال ها در سایت جیبیت موجود است.
استعلام و احراز هویت: در این روش شما می توانید بر اساس مواردی که کاربر وارد می کند می توانید صحت آن ها را متوجه شوید. برای مثال اگر کاربری شماره شبا حساب خود را وارد کرد می توانید با این سیستم نام او را بررسی و با نامی که در پروفایل خود وارد کرده است مطابقت دهید. در این روش برای هر درخواست کارمزدی دریافت می شود.
تعرفه کارمزد درگاه جیبیت 0.5% تا سقف 2000 تومان است. جیبیت در بین انواع درگاه های پرداخت اینترنتی مبلغ کارمزد کمی را دریافت می کند که این کارمزد را مزیتی نسبت به سایر درگاه ها دانست؛ اما متاسفانه جیبیت تنها یک پلاگین برای ووکامرس دارد و برای سایر سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا هیچ پلاگینی معرفی نکرده است. در عین حال هیچ اپلیکیشن موبایلی برای جیبیت نیافتیم.
امیدواریم با معرفی پلاگین ها و اپلیکیشن از جیبیت در آینده خبرهای بیشتری بشنویم.
مزایا درگاه پرداخت اینترنتی جیبیت
- پنل ساده و کاربردی
- کارمزد پایین
- خدمات منحصر به فرد
- قابلیت احراز هویت
معایب درگاه پرداخت اینترنتی جیبیت
- عدم ارائه اپلیکیشن موبایل
- عدم ارائه افزونه های CMS ها
- عدم ارائه درگاه شخصی
درگاه پرداخت اینترنتی نوینو پی
درگاه های پرداخت اینترنتی زیادی را تا به این جا معرفی کرده ایم. حال می خواهیم درگاه دیگری با نام نوینو پی معرفی کنیم. اگر به دنبال درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت خود هستید نوینو پی نیز می تواند یک انتخاب مناسب باشد. این درگاه خدماتی چون درگاه شخصی، درگاه مستقیم، درگاه واسط، درگاه تسهیم و همراه پرداخت دارد. تعرفه درگاه نوینو پی را می توان یک تعرفه مناسب در رقابت با سایر درگاه ها دانست. تعرفه آن ها 1 درصد تا سقف 2هزار تومان است.
یکی از قابلیت های جذاب درگاه نونیو تحلیل مشتریان بر اساس جغرافیا، تعداد پرداخت و … است که می توانید آمار مناسبی از خریداران خود داشته باشید. این درگاه نیاز به نماد الکترونیکی نیاز ندارد و این می تواند برای بسیاری از صاحبین کسب و کار به عنوان یک امتیاز محسوب شود. اگر تصمیم به ثبت نام در این سرویس را داشته باشید از ابتدا با سخت گیری احراز همیت رو به رو خواهید شد که نمی توان آن را موردی منفی در نظر گرفت.
پنل کاربری این درگاه مناسب بوده و کار با آن پیچیدگی ندارد و در زمان کمی با محیط آن ارتباط خواهید گرفت. لازم به ذکر است که موارد مناسبی در پنل کاربری در اختیار شما قرار گرفته است. متاسفانه اپلیکیشن موبایلی برای این درگاه مشاهده نشد و امیدواریم به زودی شاهد این مورد باشیم. در مقابل مانند سایر درگاه ها دارای افزونه هایی برای سیستم های مدیریت محتوا است که از بخش مستندات می توانید دانلود کنید. به طور کلی با وجود خدمات مناسبی که این درگاه ارائه می کند می توان آن را در لیست بهترین درگاه پرداخت اینترنتی قرار داد.
مزایای درگاه پرداخت اینترنتی نوینوپی
- پنل ساده و کاربردی
- تحلیل آماری مشتریان
- افزونه های سیستم های مدیریت محتوا
- کارمزد پایین
معایب درگاه پرداخت اینترنتی نوینوپی
- عدم انتشار اپلیکیشن موبایلی
- پروسه ثبت نام نسبتا زمان بر
درگاه پرداخت اینترنتی سپرده
درگاه های واسط را یکی پس از دیگری معرفی کردیم. درگاه پرداخت سپرده یکی دیگر از این درگاه هاست که در لیست ما قرار دارد. سپرده خدمات متنوعی دارد که بسیاری از فریلنسرها، اینفلوئنسر ها و استریمر ها می توانند از ان استفاده کنند. درگاه پرداخت سپرده شامل درگاه پرداخت واسط، درگاه پرداخت شخصی و درگاه پرداخت برای فروشگاه های فعال در شبکه های اجتماعی است.
برای سایت های فروشگاهی درگاه سپرده می تواند یک انتخاب مناسب باشد. امنیت مناسب در موجب شده تا در کنار پایداری بالا شما یک درگاه پرداخت مطمئن داشته باشید. پروسه ثبت نام و دریافت درگاه در این سایت ساده و روان است و به راحتی می توانید درگاه خود را دریافت کنید. شاید بتوان درگاه سپرده را در لیست بهترین درگاه های پرداخت قرار داد.
اگر یک فریلنسر یا اینفلوئنسر هستید که برای دریافت هزینه نیاز به درگاه پرداخت دارید، سپرده نیاز شما را رفع می کند. استریمر ها و گیمرها هم می توانند با ثبت نام در سپرده از خدمات آن استفاده کنند. اما تعرفه کارمزد در سپرده در مقایسه با رقبای خود کمی بالاتر است. تعرفه کارمزد سپرده 1 درصد تا سقف 5 هزار تومان است و برای امور خیریه این کارمزد رایگان خواهد بود.
خوشبختانه سپرده دارای افزونه های متعددی برای سیستم های مدیریت محتوا است و می توانید از این افزونه ها برای سایت خود استفاده نمایید. متاسفانه هیچ اپلیکیشن موبایلی توسط این سایت منتشر نشده است. لازم به ذکر است که برای دریافت درگاه برای سایت باید نماد الکترونیکی و کد رهگیری داشته باشید.
مزایای درگاه پرداخت اینترنتی سپرده
- تنوع درگاه
- افزونه های سیستم های مدیریت محتوا
- سهولت در ثبت نام
معایب درگاه پرداخت اینترنتی نوینوپی
- عدم انتشار اپلیکیشن موبایلی
- کارمزد بالا
مقایسه درگاه های پرداخت اینترنتی واسط
پس از معرفی درگاه های پرداخت واسط حال نوبت به مقایسه آن هاست. برای معرفی بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط چند فاکتور را در نظر می گیریم تا بر اساس آن ها بهترین ها را انتخاب کنیم. به طور حتم نمی توان یک درگاه را به عنوان بهترین درگاه پرداخت واسط نام برد اما در این بین تعداری از آن ها خدمات بهتری را ارائه می دهند. سعی می کنیم به سوال کدام درگاه اینترنتی بهتر است پاسخ دهیم.
فاکتور های مانند کارمزد، تنوع درگاه ها، اپلیکیشن موبایلی و زمان واریز از موارد مهمیست که در انتخاب یک درگاه می تواند تاثیر گذار باشد. در ادامه درگاه ها را بر اساس موارد مهم مقایسه خواهیم کرد.
مقایسه تعرفه درگاه های پرداخت اینترنتی
در ابتدا نگاهی به تعرفه درگاه ها می اندازیم تا مقایسه ای مابین آن ها داشته باشیم و بدانیم تعرفه درگاه پرداخت اینترنتی واسط باید چقدر باشد.
- زرین پال 1% تا سقف 3000 تومان (زرین لینک 200 تومان)
- زیبال در درگاه مستقیم 1% تا سقف 4000 تومان – درگاه واسط 0.5% تا سقف 4000 تومان
- آیدی پی از 700 تا 1500 تومان بر اساس میزان پرداختی
- رایان پی 1% تا سقف 6000 تومان
- آقای پرداخت 1% تا سقف 2000 تومان
- سیز پی 1% تا سقف 2000 تومان
- شپا 1% تا سقف 2500 تومان (درگاه لینک اختصاصی 200 تومان)
- پی پینگ حداقل 1% تا سقف 3000 تومان – حداکثر 1% تا سقف 5000 تومان
- وندار 1% تا سقف 4000 تومان (درگاه شخصی تا سقف 6000 تومان)
- پارس پال 1% تا سقف 5000 تومان
- بیت پی 1% (سقف کارمزد مشخص نشده است)
- جیبیت 1% تا سقف 2000 تومان
با توجه به جزئیات بالا بهترین تعرفه درگاه پرداخت اینترنتی واسط را آقای پرداخت دارد. پس از آن می توان به آی دی پی، سیزپی، جیبیت و زرین پال اشاره کرد که در مقایسه با سایرین از کارمزد کمتری برخوردار هستند. لازم به ذکر از که زرین لینک متعلق به زرین پال که برای فروشگاه های شبکه های اجتماعی طراحی شده است، بهترین تعرفه کارمزد درگاه پرداخت اینترنتی را داراست. تعرفه این درگاه 200 تومان است. یک نکته حائز اهمیت این است که این درگاه ها برای کاهش تعرفه کارمزد راه هایی را مشخص کرده اند که می توانید با مراجعه به سایت یا مراجعه به توضیحات آن ها در این مقاله از این روش ها آگاه شوید.
با این احتساب کمترین کارمزد درگاه پرداخت را زرین لینک از زرین پال داشته و پس از آن نکست پی و در رتبه سوم آیدی پی قرار می گیرد. اما نکته حائز اهمیت این است که تعرفه کارمزد به تنهایی مشخص کننده بهترین درگاه نیست. اگر به دنبال درگاه پرداخت اینترنتی بدون کارمزد هستید به شما درگاه های بانکی مستقیم را پیشنهاد می کنیم.
مقایسه زمان تسویه درگاه های پرداخت اینترنتی
شاید به دنبال پاسخ سوال کدام درگاه واسط زودتر تسویه می کند باشید؛ از این رو مقایسه ای بین این درگاه های واسط انجام می دهیم تا با بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای تسویه حساب را انتخاب نمایید.
- زرین پال – پرداختی ها تا ساعت 22:30 در روز بعد واریز می شود
- زیبال – تسویه حساب دستی است و پس از درخواست در روز بعدی کاری واریز می شود
- آیدی پی – پرداختی ها تا ساعت 22 در روز بعد کاری تا ساعت 16:30 واریز می شود
- رایان پی – پرداختی های هر روز در روز بعد تا ساعت 16 تسویه می شود
- آقای پرداخت – بین 2 تا 24 تسویه انجام می شود
- سیزپی – درگاه مستقیم 24 ساعت و درگاه واسط 28 تا 72 ساعت
- شپا – روند واریز شپا یک روز کاری است
- پی پینگ – در پنل پایه تسویه بین 16 الی 40 ساعت انجام می شود
- وندار – روز بعد در زمان دلخواه شما واریز می شود
- پارس پال – پرداختی تا ساعت 23:59 در روز بعد بین ساعات 13 تا 17 واریز می شود
- بیت پی – در ساعت پایانی شب پردازش و تا ساعت 11:30 روز بعد واریز می شود
- تسویه به صورت روزانه انجام می شود اما زمان خاصی برای واریز اعلام نشده است
- تسویه در روز بعد
- تسویه در روز بعد
زمان تسویه حساب نیز یکی از معیار های انتخاب بهترین درگاه پرداخت اینترنتی واسط است. از این رو می توان درگاه بیت پی را به عنوان سریع ترین تسویه حساب در بین این درگاه ها معرفی کرد. اما اگر درگاه آقای پرداخت واریزی زود هنگام داشته باشد زمان کمتری را سپری می کند. سایر درگاه ها وضعیت مشابه به همی دارند و هیچ کدام در این موضوع برتری خاصی ندارند. علت آن نیز پروسه بانکی است که خارج از اختیارات این درگاه هاست.
درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس
بسیاری از وبسایت ها و فروشگاه های اینترنتی وردپرسی هستند و به یک درگاه مناسب نیاز دارند. اگر به دنبال بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس هستید باید گفت اکثر درگاه ها افزونه های وردپرسی را ارائه داده اند و همه آن ها امکان اتصال به سایت شما را دارند. باید بر اساس نیاز خود و بر اساس توضیحات این مقاله این درگاه ها را انتخاب نمایید. لازم به ذکر است که شما برای سایت خود می توانید از یک یا چند درگاه استفاده نمایید. برای دریافت درگاه پرداخت برای ووکامرس خود به سایت ها رفته و در آن ها ثبت نام کنید.
پس از ثبت نام نحوه اتصال درگاه به سایت شما در سایت توسعه دهنده آموزش داده شده است. به نظر شما کدام درگاه پرداخت برای وردپرس و ووکامرس مناسب است؟ نظر خود را برای ما بنویسید.
درگاه پرداخت اینترنتی برای اینستاگرام
بسیاری از کسب و کار ها تنها در اینستاگرام فعالیت دارند و بسیاری در کنار اینستاگرام، وبسایت نیز دارند. اما کدام درگاه های پرداخت اینترنتی واسط برای اینستاگرام مناسب اند؟ برای پاسخ به این سوال چند مورد را باید در نظر گرفت. ابتدا اینکه باید درگاه این قابلیت را ارائه داده باشد و پس از آن تعرفه کارمزد آن چقدر است. مورد بعدی اینکه آیا این درگاه از اپلیکیشن پشتیبانی می کند؟ و مورد آخر اعتماد کاربران به درگاه پرداخت است.
درگاه های زرین پال، نکست پی، آقای پرداخت، سیز پی، شپا، آیدی پی، پی پینگ، وندار، پارس پال، پی و بیت پی به شما اجازه ساخت درگاه شخصی یا اختصاصی می دهند که برای فروشگاه های اینترنتی در شبکه های اجتماعی مناسب است. اما این موارد برای انتخاب بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای اینستاگرام کافی نیست. برای انتخاب درگاه باید کارمزد های آن ها را مورد بررسی قرار دهید که پیش تر در مورد آن صحبت کرده ایم. با توجه به تعرفه ها ما به شما زرین لینک (زرین پال) و نکست پی را پیشنهاد می کنیم.
از درگاه های نام برده برای درگاه پرداخت اینترنتی کانال تلگرام نیز می توان استفاده کرد. یکی از تفاوت های زرین پال و نکست پی در اپلیکیشن موبایلی است که نکست پی در این مورد عملکرد مناسبی نداشته و اپلیکیشنی ارائه نداده است.
درگاه پرداخت اینترنتی شخصی
در لیست درگاه های پرداخت اینترنتی اشاره به درگاه هایی شد که قابلیت ساخت درگاه شخصی را دارند. درگاه پرداخت اینترنتی شخصی به شما این قابلیت را می دهد که برای خود یک درگاه داشته باشید تا سایرین بتوانند مبالغ بیشتری به حساب شما واریز کنند. سایت هایی که درگاه پرداخت اینترنتی شخصی را ارائه می دهند:
- آیدی پی
- آقای پرداخت
- سیز پی
- شپا
- پی پینگ
- وندار
- پارس پال
- سپرده
درگاه های پرداخت اینترنتی اشتراکی
درگاه پرداخت اشتراکی یا درگاه پرداخت اینترنتی اشتراکی با هدف مدیریت درآمد برای کسب و کارهای شریکی است. اگر در یک کسب و کار دو یا چند نفر شریک باشند می توانند از طریق این درگاه ها به میزان سهم خود دریافتی داشته باشند. این قابلیت با نام تسهیم در بین درگاه های پرداخت اینترنتی شماخته می شود. نگاهی می اندازیم به درگاه های پرداخت اینترنتی واسط که از این قابلیت پشتیبانی می کنند.
- زرین پال
- زیبال
- شپا
- آقای پرداخت (بزودی)
در یک سایت فروشگاهی چند درگاه پرداخت می توان قرار داد؟
در یک سایت فروشگاهی تعداد درگاه های اینترنتی به شما بستگی دارد اما پیشنهاد می شود، بهترین ها را از بین آن ها انتخاب کرده و فعال نمایید تا کاربران خود را گیج نکنید.
دوستان مراقب پرداخت یار نکست پی باشید. پول ما رو بعد از چند هفته هنوز تسویه نزده و نه جواب تیکت میده و نه جواب تلفن میده. به دروغ روز اول که باید تسویه میکرد پیام داد که شبا اشتباهه در حالی که شبا درسته. تو سایت هم هر چی شبا میزنیم میگه اشتباهه. یعنی اینجوری کردن که بگن ما خوبیم! ولی شبای شما ایراد داره! مراقب باشید
40
سلام. خوشحال میشیم که درگاه پرداخت پادیوم رو هم بررسی کنین.
https://blog.podium.ir/podium-payment-gateway/
41
سلام صبای عزیز
درگاه شما نیز اضافه خواهد شد.
43
سلام ممنون از محتوای خوبتون پرداخت یار رسمی نوینو پی هم یکی از بهترین ارائه دهنده های درگاه پرداخت هست که در یک مدت کوتاه تقریبا بیشترین امکانات رو به پذیرنده ها میده.
43
درود سعید عزیز
ممنونیم بابت مطالعه و ارسال نظر شما
حتما اضافه خواهیم کرد
46
من خودم سه تا درگاه دارم زرین پال و آیدی پی و سپرده ، اما تسویه زرین پال و سپرده از آیدی پی بهتره، درگاه پی پینگ رو هم داشتم یه مدت ولی دیدم پشتیبانی خوبی نداره.
42
درود مهران عزیز
ممنونم که تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتید.
38
درگاه پرداخت وندار درگاه خوبیه
42
درگاه پرداخت یک پی هم بررسی بفرمائید
38
درود محسن عزیز
طبق بررسی ما درگاه شما یک درگاه پرداخت بین المللی است که در این لیست قرار نمی گیرد. در مقاله ای مجزا به آن خواهیم پرداخت.
45
به نظرم بهترین درگاه پرداخت اینترنتی زرین پاله
43
درود
بله زرین پال میتونه بهترین درگاه پرداخت واسط باشه.
34
مقاله عالی و کاربردی بود
متشکر🌹
37
وقت بخیر
پیشنهاد خودتون برای وردپرس کدوم درگاه پرداخت اینترنتی هست؟
39
درود
تمامی درگاه های پرداخت نام برده برای وردپرس مناسب هستند.
اگر قابلیت خاصی مدنظر دارید بر اساس آن درگاه پرداخت اینترنتی خود را انتخاب نمایید.
38
درگاه پرداخت اینترنتی بدون کارمزد نداریم؟
37
درود امیر عزیز
درگاه های پرداخت اینترنتی واسط شامل کارمزد هستند. برای داشتن درگاه پرداخت بدون کارمزد باید پس از دریافت کد رهگیری مالیاتی و نماد الکترونیکی درخواست درگاه پرداخت مستقیم دهید.
33